Series & Films

Opgelet! Riverdale krijgt een héél andere wending en dit is wat we tot nu toe weten

Het einde van Riverdale's eerste seizoen is iets om nooit te vergeten. We krijgen maar niet uit ons hoofd hoe Archie's vader Fred wordt neergeschoten in Pop's... Maar als je dacht dat dit shocking was ben je nog niet klaar voor het volgende seizoen. Er zijn namelijk al een paar juicy details bekend over wat we gaan zien als Riverdale weer verder gaat. Lees maar mee.

Jughead praatte ons door het hele seizoen heen met een semi-dramatische stem. Maar wat staat ons te wachten? Well, ze hebben verklapt dat Riverdale niet meer hetzelfde zal zijn...

De dood van Fred

Alle signalen wijzen erop dat de vader van Archie de kogel niet overleeft. Noooo! Roberto Aguirre Sacasa is begonnen met het tweede seizoen van de serie en heeft een mega grote spoiler gedeeld. Aflevering 14 heet A Kiss Before Dying en dat MOET wel slaan op de schietpartij in Pop's. Freaking hell. Betekent dit dat Fred doodgaat? Dat Archie straks alleen een moeder heeft die in Chicago woont in plaats van Riverdale? Dat hij gaat verhuizen? OMG. 

'Donkere' Archie

Zijn haar blijft ongetwijfeld rood, maar het karakter van Archie wordt donker in seizoen 2. Hallo, iemand probeert zijn vader te vermoorden. Dat hij gek wordt is iets waar je de klok op gelijk kunt zetten. Eerder deze maand liet Camila Mendes (Veronica) weten dat ze er nu echt moet zijn voor haar vriend. "Archie maakt een heel traumatische ervaring mee en Veronica moet er voor hem zijn." Oké, klinkt logisch. Die darkness vindt Camila juist leuk aan het personage van Archie omdat er op deze manier 'meer edge en diepte' ontstaat. Daar heeft ze misschien wel een punt, want heel spannend is zijn verhaallijn (kiezen tussen muziek of sport) niet. Producer Roberto laat al weten dat het nieuwe seizoen voor Archie begint met wraak, dus Dark Archie is vanaf aflevering 1 te zien...

Oorlog

Dark Archie is niet het enige waar Riverdale mee te maken krijgt. Nu Jughead geaccepteerd is door de Southside Serpent en Betty daar niet heel blij mee is, is het nog maar de vraag hoe lang die relatie standhoudt. Oh, en laten we niet vergeten dat er een oorlog uitbreekt tussen de bad boys van Southside Serpent en Riverdale... Ondertussen zou Betty nog steeds te maken hebben met haar donkere kant en hoe ze dat onder controle houdt. Maar kán ze het onder controle houden? Blijft ze anti-Southside Serpent of voegt ze zich met Jughead bij hen? Het wordt een interessant seizoen, dat is zeker!

Lees ook:

Beeld: Warner Bros | Bron: Screenrant.com en Slashfilm.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved