Films & Series

Jaaa! Selena Gomez deelt een paar juicy spoilers over 13 Reasons Why seizoen 2

Ben jij Selena Gomez ook eeuwig dankbaar dat ze ervoor heeft gezorgd dat het boek 13 Reasons Why een serie werd? En ben je ook iemand die ieder artikel op het internet aanklikt terwijl de cast nog niet eens begonnen is met het filmen van seizoen 2? We feel you. Helemaal nu Selena een paar lekkere hints heeft gegeven over wat ons nog te wachten staat. AHHH!

Tweede seizoen

13 Reasons Why boeide van het begin tot het einde en eerlijk is eerlijk: het duurde niet lang voordat de meesten door seizoen 1 waren. De afleveringen mogen dan wel bijna een uur duren, door het verhaal wil je wel blijven doorkijken waardoor er heel wat bingewatch-sessies en slapeloze nachten opzitten. En thank God dat er een tweede seizoen komt! Gelukkig licht Selena alvast een tipje van de sluier op over wat we kunnen verwachten.

Hannah

Bereid je voor: seizoen 2 wordt heel anders. Hannah krijgt een heel andere rol. In het eerste seizoen is zij degene die je door het verhaal heen praat, maar dat verandert. Zij is namelijk NIET meer de ‘verteller’, waardoor seizoen 2 waarschijnlijk heel anders aanvoelt.

Cast

Bereid je voor deel twee: de cast verandert. Zo worden er nieuwe acteurs toegevoegd. Hoe weten we dat? Omdat er een casting call was. 

Afsluiting

De grootste clue die Selena kon en mocht delen is dat seizoen 2 een soort afsluiter is. Toen ze te horen kreeg wat er allemaal gaat gebeuren was haar eerste reactie al ‘wait, what happened?’. “In seizoen 2 gaan we dieper in op de vragen en verhalen die de kinderen meemaakten en doormaken. De verhaallijnen komen waarschijnlijk op één moment samen (gokje: aan het einde van de serie) aangezien de showrunner al zei dat Bryce hopelijk krijgt wat hij verdient. Eindelijk!

Maar he… dit klinkt wel alsof het meteen het laatste seizoen is. To be continued.

Lees ook:

Beeld: Brunopress | Bron: Refinery29.com

Must reads 👀