Monica Geuze intiem gespot met hunk en we kennen hem allemaal

News door Emma

Monica Geuze vond na een lange knipperlichtrelatie met Lil' Kleine de liefde in Lars Veldwijk. De twee leken voor elkaar te zijn gemaakt, we hebben allemaal gezien hoe leuk ze met elkaar waren in de vlogs. Maar vorige week werd bekend dat de vlogger en voetballer uit elkaar zijn. Snik! Maar Monica is gisteren weer gespot met een hunk... en we kennen hem allemaal. 

Geen vrijgezel?

Monica en Lars zetten na een halfjaar een punt achter hun relatie. De lange afstand (Lars voetbalt in Noorwegen) en hun drukke agenda's hebben voor de breuk gezorgd. De vlogger heeft de breuk in een radioprogramma van FunX bevestigd en gaf aan dat ze de volgende keer graag 'een of andere accountant uit Brabant die niemand kent' zou willen daten. Maar Monica lijkt tóch niet vrijgezel te zijn. 

Fotobewijs

De vlogger is gisteren gespot in de armen van niemand minder dan... Lars! De voetballer is in Nederland en de twee hebben elkaar weer opgezocht. Lars plaatste meerdere foto's op Instagram Stories van hem met Monica waar ze er niet bepaald als exen uitzien. Bovendien gebruikte de voetballer een hartje en een emoji met ritsmondje. Kort daarna werden de Instagram Stories verwijderd. Maar het internet vergeet nooit iets, dus de beelden zijn er nog! 

 

Een bericht dat is gedeeld door @sheknowsgossip op

Lees ook: 

  •  

Beeld: Brunopress