Beauty

De tip om nóóit meer rode bultjes en ingegroeide haren te krijgen na het scheren

3

Met de ontzettend warme temperaturen van de afgelopen weken zijn we massaal aan het ontharen geslagen. Even een scheermesje langs je benen halen of zelfs een afspraak maken om te waxen... We hebben het ervoor over om zo glad mogelijk de zomer in te gaan. Maar één ding blijft vervelend: die irritante rode bultjes. Om over ingegroeide haren nog maar te zwijgen. Gelukkig weet Girlscene hoe je dat vanaf nu voor eens en altijd kunt voorkomen. Lees je mee?

Van je bikinilijn tot je oksels en benen, niets is zo fijn als een gladgeschoren (of gewaxte) huid. Eén minpuntje: de rode bultjes en ingegroeide haren die je daarna krijgt. Gelukkig zijn alle scheerzorgen vanaf nu voorgoed voorbij, want de Girlscene redactie heeft producten ontdekt die zorgen dat de irritaties als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Avoyd

Maak kennis met Avoyd! Zij weten dat irritatie, jeuk en de eerder genoemde rode bultjes en ingegroeide haren een veelvoorkomend probleem zijn als je scheert en hè hè: er zijn dus eindelijk producten die speciaal voor deze problemen zijn gemaakt. In dit artikel laten we zien welke producten jij net als de redactie kunt gebruiken om de huid na het ontharen goed te verzorgen.

RUB 'n SCRUB

Een favoriet! Allereerst is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dode huidcellen geen kans krijgen om je poriën te verstoppen. Daarom zweren op Girlscene HQ bij een scrub. Regelmatig scrubben is erg belangrijk om ingegroeide haartjes en bultjes te bestrijden. De fijne scrubdeeltjes van de RUB 'n SCRUB bevatten ook een natuurlijk enzym dat dode huidcellen als het ware losweekt. Daardoor wordt je huid niet alleen zacht, maar ook lekker glad.

Original

Het Avoyd Original serum gebruik je na het scheren of waxen. Waarom? Het helpt om je huid te kalmeren na het ontharen en daarnaast is het een fijn product tegen ingegroeide haren, bultjes en irritatie. Je rolt de serum over je huid en het product doet de rest voor je.

Bikini Bliss

Avoyd Bikini Bliss is nu al onze redder in nood met het bikiniseizoen in het vooruitzicht. De crème kalmeert én hydrateert onze bikinilijn, benen en oksels na het ontharen. Wel zo prettig als je een gevoelige huid hebt bijvoorbeeld. Deze nabehandeling zorgt ervoor dat alles net even iets beter aanvoelt.

Double Delight

Avoyd Double Delight is het zusje van de Original. Het is ook een roll on, maar naast de werking zoals de Original bevat het ingrediënten die donkere vlekjes tegengaan die ontstaan door UV-straling. Enne, je gebruikt het niet alleen op je lichaam, maar ook op je gezicht als je het nodig hebt!

Tip: Heb je een gevoelige huid? Gebruik dan eerst na het ontharen Bikini Bliss en na ongeveer twee dagen de Original of Double Delight. 

Prijzen

Avoyd RUB 'n SCRUB: €19,95 voor 125 ml
Avoyd Original: €16,50 voor 90 ml
Avoyd Bikini Bliss: €24,95 voor 50 ml
Avoyd Double Delight: €20,50

Met de producten doe je vier tot zes maanden. Meer weten? Kijk dan hier! Naast dat de producten online te koop zijn, kun je ook gewoon in de winkel terecht o.a. bij DIO, DA en Drogist Bewust Beter.

Lees ook:

*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved