Beauty

5 zomer musthaves voor in je make-up stash

Ga jij op vakantie of blijf je thuis deze zomer? Wat sowieso niet mag missen zijn de producten van Beautybox. Deze maand zijn alle producten helemaal bedoeld als vakantievoorbereiding. Deze producten heb jij zeker nodig deze zomer. Dit is de editie van mei, en het is lekker weer! Dus je kan deze producten meteen even testen. 

♥ Affect- Colour Attack matt eyeshadow €4,75

oogschaduw beautybox affect

Deze oogschaduw is fijn omdat hij makkelijk aan te brengen is en bij elke outfit en gelegenheid past. Je wil natuurlijk niet op vakantie je hele oogschaduwpalet meenemen, dus alleen deze kleur is meer dan genoeg, handig! 

♥ Blèzi cosmetics - Automatic lipliner raspberry red €14,50

Lipliner Blèzi cosmetics

Deze frisse lipliner is super handig voor de zomer. Mooi om de contouren te corrigeren en te accentueren of om de lippen helemaal mee te vullen. 

♥ Lord & Berry - Magic Brow pencil €16,78

wenkbrauwpotlood beautybox

Dit subtiele wenkbrauwpoltood is wat je look afmaakt deze zomer. De Magic Brow is een slimme, sterk gepigmenteerde, twee kleurig potlood dat de natuurlijke vorm van je wenkbrauw verbetert en definieert. 

♥ Paul Yacomine - Micro treatment oil 25ml €14,83

oil beautybox

Dit product is dé musthave voor deze zomer. Deze haarolie beschermt je haar tijdens de vakantie, tegen de hitte. Het is niet alleen beschermend tegen de hitte van de zon en stijltang, maar ook tegen de zee en chloorwater. 

♥ Lord & Berry - Cream gentle Cleanser €24,00 125ml

cleanser beautybox

Als laatste product is er nog de Lord & Berry Cleanser. Een handig product om mee te nemen op vakantie om je gezicht te schoon te maken. Het product bevat plantaardige ingrediënten. 

Wil jij nou ook elke maand zo'n leuke box ontvangen? Ga dan naar: Beautybox.nl

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook