Beauty

Eos lippenbalsem en 9 andere fantastische (nieuwe) beautyproducten voor de zomer

Beautyliefhebbers: verzamel je. Dit voorjaar lanceren de mooiste merken namelijk weer nieuwe producten. En geloof ons, dat zijn in veel gevallen producten waarvoor je naar de winkel wil gaan! Van parfum tot zelfbruiner: er ligt de komende tijd weer een hoop moois in de schappen. Girlscene zet de leukste lanceringen voor de komende maanden op een rij. Kijk je mee?

beautyblender
1. Beautyblender limited edition summer.fling

Prijs: €49,95

Dat we op Girlscene HQ onze Beautyblenders verslijten weten ze maar al te goed, want we krijgen trouw nieuwe setjes opgestuurd. Vooral van deze limited edition zomercollectie worden we erg blij. Hallo, check de zomerse kleurtjes! Naast de standaard roze spons is er nu dus ook een oranje en limekleurige variant te verkrijgen en voor de set leg je nog net geen 50 euro neer. Kost je even veel geld, maar dan heb je wel voor de rest van het jaar een setje Beautyblenders.

Beautyblender is te koop bij Douglas.

batiste droogshampoo
2. Batiste Tropical en Heavenly Volume

Prijs: €4,79 en €€5,89

Hoera! De producten van Batiste zijn in een gezellig zomerjasje gestoken. Met deze verpakking mis je de droogshampoo helemaal niet in het schap. Tropical en Heavenly Volume hebben deze zomerse update gekregen en ook niet onbelangrijk: ze frissen je haar op zoals je gewend bent. 

Batiste is verkrijgbaar via Kruidvat, Etos en Bol.com.


3. Philosophy Amazing Grace droogshampoo

Prijs: €22,22

In de categorie fancy droogshampoo vind je nu eentje van Philosophy. De Amazing Grace dry shampoo is nu aan de collectie toegevoegd en eerlijk, alleen al voor de verpakking zou je ‘m pakken, of niet? Als je houdt van droogshampoo met een aanwezige geur is dit er één voor jou, want surprise, surprise: het ruikt naar het Amazing Grace parfum van Philosophy.

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL.


4. Wilkinson Hydro Silk

Prijs: €4,99

Met de zomer in aantocht zijn veel meiden weer bezig om hun benen zo glad en zacht mogelijk te krijgen. Wilkinson belooft met het Hydro Silk scheermes je huid niet alleen zijdezacht te maken, maar ook glad. Het scheerkopje bevat zelfs een speciaal serum waardoor je benen ook na het scheren gehydrateerd blijven. Dat klinkt veelbelovend.

Wilkinson is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.


5. Kruidvat So Lait

Prijs: €0,99 – €6,99

Ben je nog niet klaar voor de zomer? Dan zorgen deze Kruidvat producten ervoor dat je dat wél bent. Deze minikit heb je nodig voor, tijdens en na een dagje zonnen! Met de Summer Bronze bescherm je jezelf tegen de zonnestralen, de Beach Please spray geeft je alvast een strandcoupe en als je weer thuis bent breng je de aftersun producten aan.


6. Jil Sander Softly

Prijs: €39,48 (80 ml)

Alarm! We hebben een nieuwe favoriet op de redactie. Softly van Jil Sander ruikt écht lekker. In een parfum omschrijven zijn we niet de beste, dus laten we even de geurnoten op een rij zetten. Topnoten: gember, magnolia en katoenakkoord. Hartnoten: jasmijn, oranjebloesem en heliotroop. Basisnoten: musk, vanille en sandelhout.

Jil Sander Softly vind je bij Douglas.


7. Guess 1981
Prijs: €26 (30 ml)

Op zoek naar een frissere geur? Ruik dan eens Guess 1981. De geur is bloemig, sexy, sensueel en sexy, zonder dat het ouwelijk wordt. Een vleugje muskus geeft het sensuele randje, terwijl jasmijn en peer de geur niet te zwaar maken. Lekker geurtje voor een prima prijs!

Guess 1981 is nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Bol.com.


8. Maybelline Color Sensational lipsticks

Prijs: €12,49

Gevaarlijk nieuws voor lipstick lovers, want Maybelline brengt acht nieuwe (super mooie) kleuren. De tinten zijn opgedeeld in Powerful, Bold, Flirty en Fearless. Smoky Rose, de kleur die Gigi Hadid draagt in de campagne, staat bij ons al op nummer 1. Voor een drogisterij lipstick is het wel een duur product, maar de kleuren zijn het waard.

Maybelline koop je in de drogisterij en bij Bol.com.


9. eos Visibly Soft lippenbalsem

Prijs: €5,99

Ook zo’n fan van eos lippenbalsems? Ren dan nu naar Douglas, want er zijn nieuwe geuren te koop. Vanilla Mint, Blackberry Nectar en Coconut Milk zijn sinds kort jouw redder in nood als het gaat om droge lippen zacht en soepel maken. Oh, en de verpakkingen zijn natuurlijk to die for.


10. Dr. Organic Skin Clear

Prijs: €8,99 – €24,99

Wie last heeft van een onzuivere huid: hulp is nabij. Dr. Organic introduceert namelijk hun nieuwe Skin Clear lijn. Dankzij een boost van natuurlijke fruitzuren (AHA) en salicylzuur zou je op termijn een zichtbaar schonere huid moeten krijgen. Interessant! In de collectie vind je een treatment gel (€8,99), purifying toner, deep pore charcoal mask, oil control moisturiser, exfoliating scrub en deep pore cleansing face wash (allen €9,99). Tot slot is er ook een soft treatment pack voor €24,99. 

Lees ook:

Must reads 👀