Jaaaaa: Magnum brengt maar liefst drie (!) nieuwe smaken uit

Food door Renee

OMG, wat doen de merken ons aan?! Net nu we het nieuws verwerkt hebben dat M&M's een nieuwe smaak introduceert - waarvan je meteen weet dat je het moet proberen - ontvangen we een mail van Magnum in onze inbox. Ze hebben groot nieuws, want er komen drie nieuwe smaken in de (ijs)schappen. Ja, je leest het goed: drie nieuwe smaken die je ongetwijfeld allemaal wil proberen. Ahhhh! En dat is niet het enige grote nieuws van Magnum...

Het is echt een irritante cliffhanger, want Magnum deelt doodleuk mee dat er drie nieuwe smaken van de Magnum Double uitgebracht worden, maar ze vertellen mooi niet welke smaken dat zijn. Hoe kun je ons zo laten hangen? Wat ze wél kunnen vertellen is dat twee bijzondere mensen het gezicht zijn van de Release The Beast campagne.

Niemand minder dan Cara Delevingne en Jeremy Scott (ontwerper van Moschino) werken samen met Magnum en stiekem zijn we een tikkeltje jaloers. Zouden ze in hun contract ook een never ending lading aan Magnum ijsjes hebben laten opnemen? Dan willen wij ook wel het gezicht van Magnum worden! Anyways, waarschijnlijk horen we pas 18 mei welke smaken we binnenkort kunnen verwachten. Dan vindt de grote onthulling plaats bij het Cannes International Film Festival. 


To be continued...

Lees ook: