Films & Series

BEVESTIGD! 13 Reasons Why komt met een tweede seizoen

Jaaaaa, goed nieuws uit Netflixland: het tweede seizoen van 13 Reasons Why staat écht op de planning! Een paar dagen voor Koningsdag kon Girlscene je al melden dat de alles wijst in de richting van een tweede seizoen en waar rook is, is vuur… Het nieuwe seizoen is officieel bevestigd en we are SO excited. Lees snel verder voor meer details.

*SPOILER ALERT*

Het verhaal van Hannah Baker hield de hele wereld in z’n greep. Het was dus een goede zet van Selena Gomez om de rechten van het boek te kopen en een serie te maken van 13 Reasons Why, want na al het bingewatchen was er nog maar een wens: mag het verhaal alsjeblieft doorgaan? We hebben nog zoveel vragen en er valt nog zoveel verteld te worden.

De seriegoden hebben de verboden in ieder geval gehoord, want nadat Selena Gomez op een nieuw seizoen hintte door ‘maybe’ te antwoorden staat het nu eindelijk zwart op wit dat de serie terugkeert. Wat weten we tot nu toe?

De eerste teaser is bekend
Op de Facebook pagina van 13 Reasons Why staat de teaser van het tweede seizoen. In de korte clip wordt officieel aangekondigd dat we een nieuw seizoen in de agenda mogen zetten.

Hannah Baker keert terug
Je kunt zeggen wat je wil, maar Hannah blijft de ster van de show. Daarom is het des te belangrijker dat ze terugkeert in het tweede seizoen en ja hoor: ze heeft bijgetekend én komt weer in het script voor. (Lees er hier nog meer over) Enne, grote kans dat Zach ook terugkeert, want hij zou niet te zien zijn in een nieuw seizoen van Riverdale. Dat zou heel goed kunnen betekenen dat hij druk is met de opnames van 13 Reasons Why…

Onderwerpen voor het tweede seizoen
Cosmopolitan heeft al een paar onderwerpen op een rij gezet die misschien wel de revue passeren in het tweede seizoen. Volgens hen is een schietpartij op school, Alex’ zelfmoordpoging, de rechtszaak en/of Bryce’s verkrachtingsproces een goede verhaallijn.

Release date
Het is nog onbekend wanneer 13 Reasons Why terugkeert. De release date houd je dus nog van ons tegoed.

Selena Gomez als producer
Keert Selena terug als producer? Dat weten waarschijnlijk alleen de makers van 13 Reasons Why en zijzelf. Maaaaar, ze deelt niet voor niets de teaser op Instagram, dus we vermoeden van wel. 

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Must reads 👀