Food

Doei summer body: deze M&M’s smaak ligt binnenkort in de schappen

We doen heus ons best om iets minder chocola te eten op Girlscene HQ, maar het is so damn hard. De ene keer lanceert Magnum een nieuw product, dan komt Tony’s Chocolonely langs met nieuwe repen en nu lijkt er een nieuwe M&M’s smaak naar Nederland te komen. Dan weet je wel hoe laat het is: die MOET je toch gewoon even proeven?

Zes maanden geleden schreven we al over ‘best news ever‘, want toen werd al bekend dat M&M’s een verrassing in petto heeft. Een verrassing in de vorm van een super lekkere karamelsmaak M&M’s en dat is groot nieuws, want het was inmiddels 75 jaar geleden dat het merk met een ander smaakje kwam. Tijd om het te vieren, alleen ontstond er nog wat onduidelijkheid of we deze snack wel in Nederland kunnen proberen…

 

Een bericht gedeeld door M&M’S (@mmschocolate) op

Maar gelukkig hebben we fantastisch nieuws: Grazia schrijft dat de smaak al deze zomer in de Nederlandse schappen ligt. Wait, what?! Dat betekent dat de nieuwe karamel M&M’s toch echt even ingeslagen moeten worden. Doei, summer body, deze smaak kunnen we echt niet weerstaan.

Lees ook:

Beeld: Instagram