Celebs

6x hoe celebs vroeger waren volgens hun klasgenoten

Ze kunnen niet meer normaal over straat, struinen de populairste rode loper feestjes af en zijn overal ter wereld bekend. Maar ooit waren celebs normale mensen. Hoe waren sterren als Blake Lively en Demi Lovato voordat ze wereldberoemd werden? Oud-klasgenoten doen een boekje open over de sterren die bij hen in de klas zaten. En nee, niet iedereen was even aardig... 

celebs vroeger school

Blake Lively
"Ik zat bij Blake in de klas op de middelbare school. We hadden drie jaar lang een aantal lessen samen. Ze was best wel cool. Op de een of andere manier belandden we altijd naast elkaar en daar maakten we weleens grapjes over. Blake kwam nuchter over en was zeker geen diva."

Kanye West
"Kanye en ik hadden een paar gemeenschappelijke vrienden. Ik wist destijds dat hij talent had, maar hij schepte er niet over op. Het was heel leuk om met hem om te gaan. Ik mis de oude Kanye."

 

Een bericht dat is gedeeld door @margotrobbie op

Margot Robbie
"Ze was overduidelijk heel knap en vrij populair, maar hoorde ook weer niet bij de populairste mensen," zegt een klasgenoot. Volgens een andere klasgenoot is Margot 'vastberaden, gefocust, sterk en hardwerkend'.

Ariana Grande
"Ik ga naar dezelfde school waar Ariana is geslaagd. Ik ken veel mensen die bij haar in de klas hebben gezeten. Een van mijn vrienden zegt dat ze een enorme bitch is. Ze heeft een keer een klasgenoot gepest in de bus." Een andere bron is ook niet te spreken over Ariana: "Een vriend zei dat ze altijd andere meiden pestte en enkel met andere rijke, snobby meiden omging."

 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Demi Lovato
"Ik zat met Demi in de klas op de bassischool. Ze schreef een keer mijn biologie-huiswerk over. Ze was super populair en stond erom bekend dat ze een pester was. Een meisje moest vaak huilen om dingen die Demi had gedaan." Een andere klasgenoot bevestigt dat Demi een pester was. "Ik ken iemand die heel erg is gepest door Demi omdat ze lesbisch is. Demi vertelde het aan de ouders van het meisje, en die waren heel gelovig. Ze stuurden haar naar een kamp om haar te 'bekeren'. De oud-klasgenoot zit er nog steeds mee."

Chad Michael Murray
"Chad ging naar dezelfde middelbare school als ik. Hij was een eikel. Hij vond zichzelf heel wat en dacht dat hij boven iedereen stond. Hij ging ervan uit dat iedereen hem geweldig vond en met hem om wilde gaan."

Lees ook: 

Beeld: Brunopress | Bron: cosmopolitan.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved