Series & Films

Hoe gaat het nu met Madelief?

4

Ben jij een 90's kid? Dan verbond je vroeger via een inbelverbinding met internet, speelde je met een tamagotchi en zat je vroeger voor de buis om Madelief te kijken. Het kinderprogramma over Madelief die met haar vrienden Roos en Jan-Willem van alles meemaakte was razendpopulair. De kleine Madelief is sinds het kinderprogramma uit de spotlights verdwenen. Wat is er van haar geworden? Girlscene zocht het voor je uit. Hint: ze leidt een héél ander leven! 

'Maaaadelief waar ga je heen'. Je kunt het vast nog meezingen als je het weer hoort. De serie, die gebaseerd is op de boeken van Guus Kuijer, werd in 1994 opgenomen en uitgezonden. Het was zo'n succes dat er 1998 ook nog een film van is gemaakt, Krassen in het Tafelblad. De hoofdrol werd vertolkt door een schattig blond meisje, toevallig ook met de naam Madelief. Madelief Verelst was piepjong toen ze in de serie speelde. Inmiddels is ze een volwassen vrouw. Hoe is het haar al die jaren vergaan? 

Madelief heeft een klassiek verhaal van een kindster. Ze was als kind veel op de (film)set te vinden, maar is daarna totaal iets anders gaan doen. Madelief is volledig uit de spotlights verdwenen. Sterker nog, ze is vrijwel onvindbaar op internet! Wat we wél weten van Madelief, is dat ze is getrouwd en nu door het leven gaat als Madelief van den Hoff-Verelst. Het zou ook zomaar kunnen dat je iemand kent die Madelief als mentor heeft, ze is namelijk werkzaam op een middelbare school. Ze is docent Latijn op het Gymnasium Juvenaat in Breda. Ze heeft haar oude leven als actrice dus volledig achter zich gelaten. 

Nu zijn we natuurlijk het meest benieuwd naar hoe ze er nu uitziet. Hieronder een #throwback: 

Zo ziet Madelief er nu uit: 

Klik hier om te zien hoe Madelief er nu uitziet. 

Lees ook:

Beeld: Bol.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved