Lifestyle

Dit is de nieuwste donderdagmiddagborrel waar jij en je vriendinnen/collega's naartoe willen

Als de klok vijf uur slaat is het tijd voor een borrel! En wel op de leukste plek van Amsterdam. Lekker weer, klassieke cocktails, koude biertjes, lekker eten en muziek: dat zijn de ingrediënten van de nieuwste donderdagmiddagborrel in Amsterdam. Als je wilt weten waar je echt moét zijn op donderdagmiddag met jouw vriendinnen of collega's, lees dan snel verder. Enne... de toegang is gratis!

We kennen de vrijdagmiddagborrel, maar een donderdagmiddagborrel is misschien nog wel leuker. Gewoon omdat het kan, en om dat weekendgevoel alvast op donderdag te krijgen! De hotspot waar je moet zijn is Remise47 in Amsterdam, boven De Hallen waar de redactie van Girlscene zit. 

Remise47 komt met de donderdagmiddagborrel 'Early Weekend Vibes', waar je elke week terecht kunt voor ijskoude drankjes en lekkere hapjes. Er is een heel groot terras, dus plek genoeg voor jou en je vriendinnen of collega's. En ja, met heel veel zon! Elke laatste donderdag van de maand pakt Remise47 extra groot uit met een 'Special Edition'. Houd de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws! Ben jij erbij?

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved