Deze wereldberoemde ster zou eigenlijk Hannah Baker spelen in 13 Reasons Why

News door Emma

Als je 13 Reasons Why nog niet hebt gezien, heb je wat gemist. De serie over Hannah Baker die zelfmoord heeft gepleegd houdt iedereen in zijn greep. De serie betekent een doorbraak voor actrice Katherine Langford, maar het had niet veel gescheeld of een wereldberoemde ster had de hoofdrol gespeeld... 

Zoals je misschien wel weet is Selena Gomez producer van de serie. Maar wat je niet weet is dat zij ook de hoofdrol zou spelen! De zangeres en actrice is al jaren verbonden aan 13 Reasons Why. Haar moeder vond het gelijknamige boek jaren geleden in een boekhandel. Selena's moeder kocht de filmrechten van het boek, met de bedoeling dat het boek ooit op tv of in de bioscoop zou komen. 

Dat is gebeurd, acht jaar later. Selena's moeder had destijds bedacht dat haar dochter de hoofdrol zou vertolken. De superster speelde toen nog in de Disneyserie Wizards Of Waverly Place. Maar wat Selena en haar moeder niet hadden voorzien, is dat Selena zo beroemd zou worden. 

Door Selena's sterrenstatus is besloten dat de hoofdrol naar een minder bekende actrice zou gaan. Selena zou een te grote afleiding zijn waardoor de focus minder op het verhaal zou komen te liggen. De superster is nu als producent betrokken bij de serie en blij met Katherine als Hannah. "Katherine is gemaakt voor deze rol. Ze is precies zoals ik Hannah altijd voor me zag," aldus Selena.

Lees ook:

Bron: zm.com