Kortingscode

Greetz kortingscode voor 20% korting op alle gepersonaliseerde chocolade

Speciaal voor jou heeft Greetz een extra dikke kortingscode beschikbaar gesteld op chocolade. YUM! De Greetz kortingscode geeft deze maand 20% op alle gepersonaliseerde op foto- en tekst chocolade. Is er binnenkort iemand jarig? Of was er iemand jarig en ben je dat vergeten? Geslaagd? De liefde verklaren (of juist niet)? Genoeg redenen om een presentje versturen! Online een chocolade cadeau versturen doe je snel en handig via de site van Greetz. Maak je cadeau extra speciaal door een kaart of foto toe te voegen en extra mooi in te laten pakken door de Greetz inpakservice.

Greetz kortingscode

Greetz, niet alleen kaartjes!

Soms wil je iets meer dan een kaartje versturen. Ook hiervoor heeft Greetz een oplossing. Greetz heeft namelijk een uitgebreid aanbod. Zo bestel je via de website van Greetz bijvoorbeeld een bos bloemen, fles wijn of een doos chocola om te bezorgen. De Greetz kortingscode is van toepassing op alle gepersonaliseerde op foto- en tekst chocolade in het assortiment. Gebruik de exclusieve Greetz kortingscode en pak 20% korting op je bestelling.

[bekijk hier de 20% kortingscode]

 

Hoe gebruik je de Greetz kortingscode?

Het gebruik van de kortingscode is enorm eenvoudig. In het bestelproces op de site van Greetz wordt er gevraagd om een kortingscode of kadobon in te voeren. In het invulveld kan je de exclusieve Greetz kortingscode invullen. De korting is geldig zolang de voorraad strekt en verzendkosten zijn uitgesloten.

Greetz maakt je blij

Tegenwoordig doen we natuurlijke bijna alles online - we sturen berichten, mails en foto’s via het internet. Toch is het wel zo leuk om iets met de post te krijgen. Iets wat je in je kamer neerzet en waar je met plezier naar kijkt, zoals bloemen, ballonnen of kaartjes. Kleine cadeaus die mensen blij maken! Bij Greetz zoek je online het product uit dat jij wilt versturen en Greetz bezorgt jouw cadeau netjes bij degene die jij wilt verrassen.

Geen zorgen, maar bezorgen!

Greetz geeft een 100% tevredenheidsgarantie. Dit gaat al snel. Zij leveren namelijk 7 dagen per week en op werkdagen bezorgen ze je kaart of verrassing zelfs op dezelfde dag nog. Zo mis je geen verjaardag meer! En dankzij de exclusieve Greetz kortingscode bespaar je ook nog eens geld op je bestelling. Het enige wat jij hoeft te doen is het juiste adres invullen. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved