Lifestyle

Dit zijn de fijnste terrassen in Nederland waar jij deze zomer wil zitten

Wanneer de zon weer schijnt grijpen we onze kans en vinden we het heerlijk om het terras op te gaan. Met de zon op je huid, gezellig bijkletsen met vriendinnen en stiekem loeren naar andere mensen... heerlijk. Maar waar vind je de leuke hotspots? Wij hebben er een aantal voor je op rijtje gezet die je deze zomer zeker eens moet bezoeken.

leuke terrassen Nederland
Het Volkshotel - Amsterdam
Wanneer het heerlijk weer is opent Canvas op de zevende verdieping van het Volkshotel haar terras. Wanneer het zonnetje schijnt kun je hier heerlijk vertoeven en genieten van een prachtig uitzicht over Amsterdam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lynn Braem (@someonetosayhito) op


Cafe Sjiek - Maastricht
Cafe Sjiek is het oudste eetcafé van Maastricht en heeft een heerlijk groot terras in het historische stadspark. Je zit onder prachtige bomen wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Meesterproef - Nijmegen
Aan de Waalkade in Nijmegen ligt Meester. Een terras boven een oude honigfabriek die is omgetoverd tot een artistiek en industrieel dakterras.


Schieblock Dakcafé - Rotterdam
In Rotterdam staat het Schieblock, een gebouw vol creatievelingen. Een smal trappetje op de zesde verdieping leidt naar het dakcafé. Hier kun je in een moestuintje genieten van het uitzicht over Rotterdam.

De Sigaar - Groningen
Met een tafeltje aan het water heb je uitzicht op oude bootjes en schepen die langs varen en kun je je uren vermaken met wat er te zien is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door I Go Groningen (@igogroningen) op

De Oerkap - Haarlem
Met je voeten in het zand kun je heerlijk genieten op het terras van de Oerkap. Met een bonte verzameling aan stoelen krijgt het terras een speelse en relaxte uitstraling. Het is een terras voor jong en oud en ‘s avonds gaat de muziek wat harder en kan je genieten van een goede vibe.

Pllek - Amsterdam
De spot ligt aan de NDSM-Werf en is een relaxte hangout op het zand. Je hebt uitzicht over het IJ en je kan plaatsnemen aan één van de picknickbanken of onderuitgezakt zonnen in een ligstoel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pllek (@pllek_amsterdam) op

Lees ook: 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook