Food

Oei: We eten Pringles al ons hele leven verkeerd

Als we het hebben over moeilijke dingen dan denk je aan wiskundige formules of de belastingdienst, maar niet aan het eten van Pringles. Tóch doe je dat waarschijnlijk al je hele leven verkeerd volgens de makers van de chips. Hoe je Pringles op de juiste manier moet eten, lees je hier.

Je trekt gewoon de pot open en het genieten kan beginnen. Maar zo 'gewoon' is dat helemaal niet. De makers van Pringles hebben onthuld dat bijna iedereen de chips op de verkeerde manier eet. 

pringles verkeerd eten

Het zit namelijk zo: de Pringles hebben niet aan beide kanten smaak zoals iedereen denkt. De smaakmakers zitten slechts aan één kant van het chipje. "Wanneer Pringles in een pot worden gedaan, kan het zijn dat de smaakmakers afgeven op een ander chipje. Daarom kan de smaak per Pringle verschillen," zegt een vertegenwoordiger van fabrikant Kellogg's, die Pringles produceert.

Dit betekent dat wanneer je de maximale smaaksensatie wilt, je de kant met de smaakmakers direct op je tong moet leggen. En dat is de bovenkant. That's right: je hoort Pringles omgekeerd te eten!

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron: metro.co.uk

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved