Fashion

De 5 grootste modetrends die je nu wil dragen

Nieuw seizoen, nieuwe trends! Loop een rondje door Amsterdam en de kans is groot dat je een paar items ziet die iedere modemeisje draagt. Girlscene spotte de trends alvast voor je én zorgt ervoor dat je de key items meteen kunt shoppen. Ben je benieuwd wat nu hip, hot en happening is op het gebied van mode? Kijk dan snel verder, want het staat hieronder voor je op een rij.

1. Fishnet
Eigenlijk zie je deze trend al iets langer: ieder cool meisje draagt een fishnetpanty (of sokken) in combinatie met haar jeans. Vooral onder ripped jeans ziet het er heel fashionable uit. Geen zin in een panty maar zie je de look wel zitten? Tegenwoordig koop je bij onder andere Primark fishnet sokken.


Fishnet panty
€8


Fishnet sok
€5,33

2. Vans
Vergeet adidas, tegenwoordig zijn Vans de hipste sneaker van het moment. Vooral het Old Skool model gaat als warme broodjes over de toonbank en zijn op veel plekken al uitverkocht. Je gaat met deze schoenen aan je voeten in ieder geval comfortabel de zomer in. Get it while it's hot.


Vans Old Skool
€74,99


Vans Old Skool €84,95

3. Lange oorbellen
Vorig jaar was alles zo minimalistisch mogelijk, dit seizoen pakken we uit. Lange oorbellen maken een comeback. Met een paar gouden (of zilveren) hangers maak je je outfit helemaal af.


Gouden oorbellen
€6


Oorbel met steen
€6

4. Funky jeans
De simpele skinny jeans hangen nog steeds in de rekken, maar wat nog leuker is, is de funky jeans die je nu veel ziet. Rafels, ringen, borduursels, gaten... Je gewone skinny jeans lijkt er enorm basic bij.


Jeans met borduursels
€59,95


Graffiti jeans
€35,95

5. Wijd uitlopende mouwen
Wijd op wijd is vanaf heden helemaal toegestaan, maar dat kan ook niet anders nu je zoveel tops en blouses ziet met wijd uitlopende mouwen. Met de wijde mouw maak je iedere basic outfit net wat gezelliger.


Trui met wijd uitlopende mouwen
€24,95


T-shirt met wijd uitlopende mouwen
€19,99

Lees ook:

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved