Beauty

5 nageltrends die je niet mag missen deze zomer

1

De zomer van 2016 draaide wat nagellak kleuren betreft om zo'n beetje alles wat tussen lichtroze en knalblauw inzat. Maar hoe is het met de trends voor dit jaar gesteld? Girlscene ging op onderzoek uit en vertaalt in dit artikel de catwalk looks naar trends die je straks op straat voorbij ziet komen. Kijk maar mee!

Trends komen en gaan, maar wat de nageltrends betreft valt dat allemaal wel mee. Eigenlijk zie je bepaalde trends continu terugkeren. Zo blijf je in de winter altijd bordeauxrode lak zien en kiezen we tijdens de zomer voor een knalkleur. Maar wat zijn de specifieke trends voor de komende maanden?


1. Kort en rond

De 'klauwen' zijn geweest: steeds meer designers kiezen ervoor om de modellen de catwalk op te sturen met korte, rondgevijlde nagels. Dat is niet alleen praktisch - want, geen ingescheurde nagels meer -, het staat ook verrassend clean. Het is niet de ideale lengte voor spannende nail art wat je steeds meer ziet, maar als je aan één kleur op je nagels genoeg hebt, is het meer dan prima!
 


2. Lang en ovaal
Je leest het hierboven al, nail art maakt een comeback. Nu zie je deze trend misschien vaker op de catwalk dan op straat, maar dat het weer hot is, is zeker. En dan het liefst op wat langere en ovale nagels. Er hangt echter wel een 'maar' aan, want nagels zien we nu niet meer extreem lang. Het moet net lang genoeg zijn voor een leuk kunstwerkje, maar niet zo lang dat je nauwelijk nog iets kan vastpakken.


3. Witte nagels

Een overduidelijke trend is de witte nagel. Een paar jaar geleden was het hot om je nagels te voorzien van twee laagjes OPI Alpine Snow en nu mag het weer! Dit jaar gaan we niet voor typex wit, maar eerder voor een milky white. Wedden dat de celebs deze trend gaan omarmen?


4. Bedazzled nagels

Nail art wordt deze keer naar een heel ander niveau getild. Bij de show van onder andere Kenzo wordt er flink geëxperimenteerd met applicaties op de nagels. Niet per se een makkelijke trend voor overdag, maar wel leuk als je een keer een feestje hebt. Dan komen nepnagels goed van pas!


5. Metallics
Surprise, metallics zijn nog steeds hot. Van matte metallics tot metallics met een funky streep op het midden van de nagel: voorlopig ontkom je er nog niet aan. Zo lang we deze lak nog bij de designers zien tijdens Fashion Week blijven we ze in de schappen vinden. Een favoriet op de redactie is de look hierboven. Een randje metallic is niet lelijk!

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron: Harpersbazaar.com, Fashioners.com en ELLE.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden fleurdk

    ech leuke nagel trends zal zeker proberen Ik zal ook flexa plus kuur starten

  1. 1