Beauty

Oproep: test als eerste deze verrassende shampoo

Werken voor Girlscene betekent dat wij de eersten zijn die nieuwe producten mogen testen. Super leuk! En weet je wat: waarom doen wat dat niet met de Girlscene lezeressen?! Daarom zijn we op zoek naar 20 enthousiaste meiden mét een ongezouten mening die een verrassende shampoo willen testen. Lees snel verder om erachter te komen hoe je je op kunt geven.

Ben je ook altijd op zoek naar een goede shampoo en zie je door de bomen het bos niet meer als je eenmaal voor het shampooschap staat? No worries, wie weet hebben wij wel je nieuwe favoriete shampoo gevonden! We gaan je nog niet vertellen welke shampoo twintig Girlscene lezeressen mogen testen, maar leuk wordt het in ieder geval wel.


Is het altijd al je droom geweest om beautyproducten te testen net zoals wij doen op de Girlscene redactie? Dan is dit je kans! Geef je op voor Girlscene's testpanel en wie weet word jij wel één van de testers. Stuur snel een mail naar danique@girlscene.nl o.v.v. Testpanel shampoo en vermeld daarin:
- je naam
- je leeftijd
- je volledige adres
- je haartype
- of je haar geverfd is

Je kunt je aanmelden tot 30 april. Daarna ontvangt het testpanel bericht dat zij het product mogen testen. Na de testperiode hoef je alleen het vragenformulier in te vullen, et voilà.

Lees ook:

Beeld: iStock
*Dit is een advertorial

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved