Food

Stop de persen: Tony's Chocolonely brengt twee nieuwe (fantastische!) smaken uit

Ieder jaar vinden we fantastisch Tony's Chocolonely nieuws in onze digitale postvak en damn, ook dit jaar weten ze weer te verrassen! Het is inmiddels traditie om nieuwe smaken uit te brengen en nu is het weer zover: er liggen binnenkort twee nieuwe repen in de schappen. Lekker nieuws om de dag mee te beginnen, dus. Benieuwd welke smaken jij straks kunt afrekenen? Lees dan verder.

Vet lekker nieuws op deze dinsdag: Tony's legt twee nieuwe smaken in de schappen en dat moet gevierd worden! En er is nóg beter nieuws: want de limited edition reep wit wortel walnoot is een blijvertje. Nu kun je dus niet alleen je slag slaan of eh... de wit wortel walnoot reep inslaan, maar probeer je vanaf 18 april ook de andere nieuwe smaak: melk honeycomb kardamom.


Wit wortel walnoot

Witte chocola, wortel en walnoot zijn natuurlijk de ingrediënten van Girlscene's favoriete snack, carrot cake! Als je een echte Tony's fan bent heb je deze reep allang geproefd, want het was afgelopen jaar een limited edition. Het goede nieuws is dat deze reep wel al verkrijgbaar is bij onder andere Marqt, de Bijenkorf en de webshop van Tony's Chocolonely, dus je weet wat je te doen staat...


Melk honeycomb kardemom

Melkchocolade met watte? Het lijkt een gekke combinatie, maar wie weet is zoet met kruidig en een kleine crunch wel hartstikke lekker. Of het een match made in heaven is weet je pas na 18 april, want dan is het te koop bij Marqt. Jep, helaas is het dus niet zo makkelijk verkrijgbaar als de andere smaken van Tony's.

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved