Win: 15x Old Spice cadeaupakket voor jouw vriend, broer of vader

Winnen door Redactie

[AFGELOPEN] Een cadeau krijgen is leuk, maar een cadeau weggeven is misschien nog wel leuker! De blije reactie die je krijgt als je iets geeft is onbetaalbaar. En iemand van wie je houdt verdient het altijd om in het zonnetje gezet te worden. Girlscene geeft jou de kans om de belangrijkste man in je leven - je vader, broer of vriend bijvoorbeeld - te verrassen met een cadeaupakket van het mannenverzorgingsmerk Old Spice. Vul snel het winformulier in en maak kans!

Old Spice laat jouw favoriete man weer lekker ruiken! Het merk heeft een kenmerkende klassieke, kruidige geur voor mannen. Old Spice heeft verschillende producten in het assortiment die perfect zijn voor jouw vader, broer of vriend. De producten zoals douchegel en deodorant zijn ook een uitkomst voor ons, want je zit altijd goed met zo'n cadeau ;-). Scroll naar beneden voor de winactie!

old spice whitewater

Whitewater
Er wordt vaak gezegd dat water het meest krachtige element op aarde is. Dat wordt dan wel vaak gezegd, maar dat wil niet zeggen dat het ook klopt: water is helemaal geen element en het is zeker niet zo krachtig als uranium-235. Maar volgens wetenschappers is Old Spice Whitewater een zeer frisse geur.

old spice cooling

Hair + Body
Het reinigende schuim blaast het vuil en de stank weg en de geur strijkt zich neer over het lichaam als mist over een vallei. De shampoo en douchegel in één ruikt super lekker!

odour blocker old spice

Odour Blocker
Old Spice Odour Blocker Fresh Deodorant stopt geurtjes en verwijdert deze gedurende 48 uur.

bearglove old spice

Bearglove
Old Spice Bearglove is een geur die is geïnspireerd op pure ingrediënten voor de kerel die mannelijk, verleidelijk en gevaarlijk is.

Onder het mom van 'geven is beter dan krijgen' heeft Girlscene geregeld dat we vijftien Old Spice pakketten mogen weggeven! Dit pakket kun je winnen voor een belangrijke man in jouw leven. Super leuk om hem hiermee te verrassen! De volgende producten zitten in het pakket: 
☆ Whitewater Deo Stick
☆ Odour Blocker
☆ Bearglove Shower gel
☆ Hair + Body Cooking Shower gel

winactie old spice

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Welke man in jouw leven verdient dit pakket en waarom? (naam + adresgegevens)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.