9 trends die voorlopig nog wel even blijven voor deze zomer

Fashion door Emma

Het ene moment zijn off shoulder tops het helemaal, maar kort daarna zie je niemand er meer mee. En wat denk je van al die chokers die vorig jaar massaal zijn gekocht en nu liggen te verstoffen? Best zonde als je iets on trend koopt en je het een jaar daarna niet meer aan kan. Als je geen geld weg wilt gooien, doe je er goed aan om items te kopen die voorlopig nog wel even blijven. Benieuwd welke trends lang meegaan? Lees snel verder. 

1. Cowboy laarzen
Deze stoere boot blijven we in het straatbeeld zien. In de voorjaar is een cowboylaars ideaal onder een rokje of jurkje als tussenschoen! Cowboylaarzen zijn een goed investering omdat je ze in vrijwel alle seizoenen kunt dragen. 

2. Streepjes
In een T-shirt, broek of rok; streepjes zijn altijd goed. Een streepjes T-shirt is nu wat een wit T-shirt eerst was, een musthave voor in je kast en je slaat de plank nooit mis. Met verticale strepen op een broek kun je jouw benen optisch langer laten lijken, met horizontale strepen creëer je juist meer curves. De opties zijn eindeloos! 

3. Witte sneakers
We kunnen ons het leven zonder witte sneakers niet meer voorstellen, zo lang zijn ze al in de mode. En dat blijft voorlopig ook nog zo. Adidas Stan Smith & Adidas Superstar, Nike Air Max; het zijn allemaal goede investeringen. 

4. Plissérok
De plissérok is het helemaal in de zonnige seizoenen. Maar als je een hippe plissérok koopt dan hoef je niet bang te zijn dat hij volgend jaar in de kledingkast blijft liggen. De plissérok blijft voorlopig nog!

trends 2017

5. All Stars
All Stars droeg je waarschijnlijk al als kind, en die kun je nu nog steeds aan. Super handig eigenlijk! Als je All Stars koopt dan weet je dat je ze de komende tien jaar nog kunt dragen. 

6. Statement mouwen
Kijk op de Instagramfeed van een fashionblogger en je ziet zonder twijfel tops met statement mouwen voorbij komen. Bell sleeves zijn super hip! Een tikkeltje gewaagd, maar wel helemaal on trend. Mocht je de trend niks vinden wen er dan maar vast aan, de statement mouwen blijven voorlopig ;-). 

7. Ray-Ban
Ook de Ray-Ban zonnebril is de afgelopen jaren trendy. Van de aviator tot de wayfarer; eigenlijk alle modellen van Ray-Ban zijn helemaal hip. Je moet even sparen voor deze zonnebrillen, maar dan heb je ook wat. 

8. Pyjamapak
Pyjama's zijn niet alleen voor in bed. Steeds vaker worden pyjamabloesjes op een normale broek gedragen. Als je de trend nog een beetje vreemd vindt dan heb je nog even om eraan te wennen. Het pyjamapak blijft! 

9. Band T-shirt
Je vader springt vast een gat in de lucht als je een T-shirt van The Rolling Stones draagt. En jij ook, want je bent heel fashionable met een band T-shirt. 

Beeld: iStock
*Dit is een samenwerking met Beslist.nl