15 geweldige dingen (BEATBOXEN!) die jij aan Siri kunt vragen

Lifestyle door Anne Floor

Eindelijk is het weekend en heb je lekker wat tijd voor jezelf. Hè, wat heb jij hier naar uitgekeken. Maar wat ga je doen? Al je vriendinnen zijn aan het werk en een serie kijken heb je gister ook al de hele avond gedaan. Misschien is Siri de oplossing voor jouw vervelingsprobleem? Siri is namelijk niet alleen handig om dingen voor je uit te zoeken. Siri is ook erg grappig.

Je kent Siri vast wel, het hulpmiddeltje van Apple. Je kan hem van alles vragen en hij zoekt het voor je op. Daarnaast kan Siri ook dingen instellen op je telefoon. Vraag hem maar eens om je wekker om half acht te zetten en binnen 5 seconden staat je wekker aan. Ideaal en erg praktisch dus. Maar naast dat het erg handig is kun je ook veel lol met onze vriend beleven.

Siri Apple
Wij gingen op de redactie helemaal stuk toen we Siri een aantal dingen vroegen. Vraag hem bijvoorbeeld maar eens om voor je te gaan beatboxen of rappen. Je zult je verbazen over zijn kunsten en gaat helemaal stuk. Deze functie van Apple is erg vermakelijk en zeker een goede anti-verveling tip.

15 leuke dingen die je aan Siri kunt vragen:
♥ Kun je beatboxen?
♥ Kun je rappen?
♥ Hoe oud is Sinterklaas?
♥ Bestaat Sinterklaas?
♥ Waarom besta je?
♥ Ik ben dronken
♥ Wil je met me trouwen?
♥ Hoe zie ik eruit vandaag?
♥ Ik hou van jou
♥ Wanneer eindigt de wereld?
♥ Voorspel mijn toekomst
♥ Dat weet ik (na een vraag)
♥ Plan een route naar het einde van de wereld 
♥ Wat is de beste telefoon?
♥ Wie is je vader? Wie is je moeder?

Lees ook:

Beeld: iStock