Win: fashionable Cortina U4 Raw Stone Bridge

Winnen door Renee

[AFGELOPEN]Zeg eens eerlijk: heb jij het wel een beetje gehad met de stalen ros die je sinds het begin van je tienerjaren hebt? Zou je ook weleens een mooie fiets voor de deur willen hebben maar heb je er nog nooit één aangeschaft? Zoek dan niet verder, want Girlscene geeft in samenwerking met Cortina een super fashionable fiets weg! Lees snel verder om erachter te komen hoe je kans maakt.

Of je nu een coole fiets wilt om in de zomer mee naar het strand kunt fietsen of omdat je oude fiets van ellende bijna uit elkaar valt: er is altijd wel een goede reden te verzinnen waarom je recht hebt op een spiksplinternieuwe en super coole fiets, of niet? Girlscene snapt dat en daarom zijn we blij dat we mogen vertellen dat we de Cortina U4 Raw Stone Bridge in army green mogen weggeven!Wat moet je doen om kans te maken op de Cortina U4 Raw Stone Bridge?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram
♥ Volg Cortina op Facebook en Instagram

Waarom verdien jij deze Cortina fiets? + naam en adresgegevens

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.