Awesome: Nieuwe iPhone update maakt jouw leven zoveel beter

Lifestyle door Emma

Misschien heb je het al gemerkt: Apple heeft een update voor iOS uitgerold. Dat doet Apple wel vaker, maar deze update is extra fijn! De update rekent namelijk af met twee grote ergernissen. Waarom je de nieuwste iOS-update snel moet installeren? Je leest het hier. 

Sneller
Als je de update al gedaan hebt dan heb je het vast al gemerkt. Je iPhone is ineens stukken sneller! En dat is geen toeval. Het opstarten of afsluiten van een app gaat bijvoorbeeld stukken sneller. Apple is overgestapt naar het Apple File System, een bestandssysteem dat alles sneller én veiliger maakt. 

Meer ruimte
De iOS 10.3 update is een grote update. Jouw iPhone wordt niet alleen sneller, maar je krijgt ook meer ruimte. That's right, na deze update zul je ineens meer foto's en apps kunnen opslaan! Dat komt ook door het nieuwe Apple File System. 

WiFi
Een snellere iPhone met meer ruimte is de grootste verandering, maar er is meer. Siri heeft een aantal updates gekregen en “Find my AirPods” is beschikbaar. Als je de update nog niet hebt gedaan dan is het aan te raden om 'm te doen met WiFi-verbinding, de update is namelijk 600mb.

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron: Dutch Cowboys