Beauty

Van deze (nieuwe) beautyproducten gaat je hart sneller kloppen

Beautyliefhebbers: verzamel je. Dit voorjaar lanceren de mooiste merken namelijk weer nieuwe producten. En geloof ons, dat zijn in veel gevallen producten waarvoor je naar de winkel wil gaan! Van parfum tot zelfbruiner: er ligt de komende tijd weer een hoop moois in de schappen. Girlscene zet de leukste lanceringen voor de komende maanden op een rij. Kijk je mee?

mac make-up
mac make-up
1. MAC Spring/Summer 2017
De nieuwe lente/zomercollectie van MAC ziet er veelbelovend uit! Deze keer heeft MAC ervoor gekozen om eigen talent producten te laten ontwikkelen. Diane Kendal, James Kaliardos en Kabuki zijn verantwoordelijk voor de pareltjes hierboven. Je ziet de Creme Shadow in Glamorize Me (€40,50), Dazzleshadow (€39), Quicktrik Stick (€34,50), Retro Matte Liquid Lipcolour (Kabuki Gray, €24,50), Tricolour Lipglass (Stratagloss Opalite, €21,50) en een Amplified lipstick (Blood Red, €19,50).

MAC is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf en Douglas.

kiko 20 jaar
kiko oogschaduw
2. KIKO The “No Make-Up” Make Up Collection
Feest! KIKO bestaat inmiddels 20 jaar en dat wordt gevierd met een speciale collectie. De verpakkingen zijn stunning en het feit dat ze zeven limited edition capsule collecties lanceren maakt het helemaal een hebbedingetje. De collectie van maart bestaat uit een eyeshadow palette, cream blush, fluid highlighter, long lasting stick eyeshadow en een matte lipstick. Verder is er een konjac spons en een pochette (transparant tasje).

KIKO is verkrijgbaar in hun eigen winkels en online.

artdeco make-up
3. ARTDECO Paradise Island
Neem even een momentje voor de ARTDECO Paradise Island collectie: het ziet er zó mooi uit. Met witte stranden en een turquoise zee als inspiratiebron waan je je met deze producten stiekem ook even op een tropisch eiland. In de collectie vind je een bronzer (€24,95), bronzing blusher (€24,95), cushion blusher (€22,95), eyeshadow stylo (€11,95), ombre lipstick (€14,95) en een zelfbruinerhandschoen (€9,95).

De collectie is helaas alleen verkrijgbaar bij Topshelf in Nijmegen, Arnhem en Groningen.

miss sporty foundation
4. Miss Sporty Insta Glow Primer en Foundation
Ben je op zoek naar een primer zodat je make-up langer op z’n plek bij zitten? Dan is de Insta Glow (€3,99) misschien wel iets voor jou. De Insta Glow Foundation (€4,99) past er perfect bij. Tenminste, als je van een natuurlijke look houdt, want op veel dekking hoef je niet te rekenen. 

Miss Sporty is verkrijgbaar bij Etos.

nyc mascara
nyc brow gel
5. NYC Show Time 
Niet nieuws, maar wel fijn: de NYC Show Time producten. De mascara kost ‘maar’ €1,99 en doet het goed voor die prijs! De review is al geschreven. En mocht je het nog niet in huis hebben, een brow gel met kleurtje is onmisbaar. 

NYC is te koop bij Kruidvat.

pupa zomer
6. PUPA 
PUPA heeft de producten voor de zomer ook al op een rij. Voor die felbegeerde bruine benen hoef je heus niet uren in de zon te liggen als je hun Golden Cream (€27,50) in huis hebt. Bovendien zou je lipstick ook de hele dag op z’n plek moeten blijven met de I’m Matt Fluid lipstick (€18,25). Verkrijgbaar in acht nieuwe kleuren, waarvan we op Girlscene HQ een felrode kregen.

PUPA is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

Yves Saint Laurent


7. Yves Saint Laurent
Deze zomer komt Yves Saint Laurent met met de Solar Pop. De collectie voor een summer look. Gebruik de bronzer: Les Sahariennes Bronzing Stones (€51,75). Deze bronzer versterkt je huidskleur en zorgt voor een subtiele bruining op je gezicht. Om je ogen wat meer op te laten vallen kun je de Full Metal Shadow gebruiken welke in meerder kleuren beschikbaar is (€32,09) en een mooie glans aan je ogen geeft. Tot slot maak je het af met een mooie lak op je nagels in de kleur Jungle Orange (prijs onbekend) en een heerlijke zacht, zoete eau de toilette: Mon Paris (prijs onbekend). 
 
Yves Saint Laurent is onder andere verkrijgbaar bij Ici Paris

Essie nagellak lente
7. Essie Cruise down the coast
Ook Essie heeft een erg mooie spring collectie. De nieuwe collectie bestaat uit 6 vrolijke kleuren die jou lenteproof maken (€9,95).

Essie is verkrijgbaar bij Etos en Bol.com

dior couleurs oogschaduw
8. Dior 5 Couleurs 567 Adore
Dit oogschaduwpalet van Dior heeft erg mooie kleuren (€60,50). Hij is beschikbaar in 12 verschillende varianten met stuk voor stuk erg mooie kleurcombinaties. De kleuren in het palet kun je perfect met elkaar combineren waardoor je een mooie diepte kan creëren.

Dior is verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Lees ook:

Must reads 👀