7 badpakken trends die je in 2017 veel ziet & dus moét hebben

Fashion door Anne Floor

Hallo lente, wat zijn we blij dat jij er weer bent. De dagen worden weer langer, het zonnetje laat zich steeds meer zien en de terrassen stromen weer vol. Heerlijk! Toch kunnen we stiekem niet wachten tot het zomer is. Nog even geduld, maar ons voorbereiden op deze heerlijke tijd kan niet vroeg genoeg. Een leuke badpak of bikini shoppen kost immers tijd. Ga jij dit jaar voor een badpak? Wij hebben de trends van 2017 wat betreft badpakken voor jou op een rijtje gezet.

Deze zomer willen wij heerlijk over het strand paraderen met het zonnetje op onze bol en een fashionable badpak aan. Zand dat tussen je tenen kriebelt, een zweetsnor van de hitte en vergeet niet de heerlijke geur van zonnebrandcrème. Oh, wat worden wij blij van deze gedachten!

badpakken trends 2017

1. Diep decolleté
Wil jij de focus leggen op je borsten? Dan is een badpak met een decolleté iets voor jou. Een diep decolleté is een heuse trend in 2017 en staat super sexy en elegant. Met dit badpak steel jij zeker de show!


Badpak €24,95

2. Veters
Ook zien we dit jaar een weefsel van veters terug in het badpak. Badpakken met veters aan de zijkant of in het midden van je borsten zijn helemaal hot!

zwart badpak veter
Badpak €33,32

3. Monokini
Sexy swimwear is dit jaar helemaal hot en daarom is ook de monokini weer een trend in 2017. De monokini is er in verschillende variaties en daarom zit er altijd wel eentje bij die jij leuk vindt.

monokini beige gehaakt
Badpak €209,95

4. Fishnet
Een netpanty dragen onder een stoere, kapotte denim broek is helemaal hot. Deze zomer zie je de fishnet niet alleen terug onder een broek, maar ook als stofje in je badkleding. Het staat lekker stoer, maar ook sexy.

fishnet badpak zwart
Badpak €34,95

5. Wetsuit
Ook een trend van aankomend zomer: de wetsuit. Een badpak met lange mouwen en soms pijpjes. Wanneer je een egaal, bruine teint wilt bemachtigen dan kun je beter een ander badpak shoppen, maar anders is deze variant wel erg leuk.

badpak wetsuit o'neil
Badpak €99,95

6. Palmbomen
Kies voor een leuk badpak met een palmbomenprint om je op en top in tropische sferen te begeven.

roze badpak palmbomen
Badpak €29,95

7. Bloemenprint
Aankomende lente en zomer begeven we ons in de bloemenveld als het aankomt op mode. Overal om ons heen zien we het, dus ook op de badpakken van 2017.

badpak bloemen zwart
Badpak €33,33

Lees ook:


Beeld: iStock | Bron: Elle.com, zwemkleding.nl