YES! Dit zijn de 69 nieuwe emoji's die je straks kunt gebruiken

Lifestyle door Emma

Kun jij het leven voor emoji's nog voorstellen? Een berichtje wordt simpelweg stukken leuker met een poep emoji erachter. In de loop der jaren zijn er veel nieuwe emoji's bijgekomen (de facepalm emoji is onze nieuwste favoriet!), maar guess what: we zijn nog lang niet klaar. Er komt weer een update aan en dít zijn de 69 emoji's die je binnenkort kunt sturen. Hint: mermaid. 

Net als je denkt dat we genoeg emoji's hebben, komt er weer een update! En niet een paar, er komen maar liefst 69 nieuwe exemplaren bij. De nieuwe emoji's zijn dit keer niet 'OMG, hier wacht ik al zo lang op'-waardig, maar leuk zijn ze wel. 

Welke emoji's we binnenkort kunnen verwachten? De mermaid! En als je jouw vriendje er ook bij wilt betrekken dan is er zelfs een merman. Andere exemplaren zijn een vrouw met hoofddoek, broccoli, zebra, giraf, scheldende emoji, elf, kokosnoot, egel, oranje hart en dinosaurus. 

De nieuwe emoji's zijn vanaf juni dit jaar beschikbaar. Zorg dat je jouw apps regelmatig updatet om de nieuwe emoji's zo snel mogelijk te kunnen gebruiken. 

Lees ook: