News

Vrouw deelt schokkende foto waardoor je NOOIT meer acrylnagels wilt

Acrylnagels lijken de perfecte oplossing: ze zijn super stevig en blijven wekenlang zitten. Dankzij deze nagels hoef je nooit meer met stompjes rond te lopen! Maar er is een keerzijde van acrylnagels. Een vrouw deelt een afgrijselijke foto van haar echte nagels die eronder zitten…

Amelia is dol op acrylnagels en laat ze al jarenlang zetten. Ze plaatst zelfs foto’s op Instagram van haar nagels omdat ze er zo trots op is. Toch heeft ze ook besloten om de keerzijde van acrylnagels te laten zien. 

De acryl-fan laat al zo’n zes jaar haar nagels zetten bij een salon, maar een keer had ze geen tijd om langs te gaan. Amalia besloot om de acrylnagels er zelf af te halen. Met alle gevolgen van dien. 

Door de acrylnagels zijn haar echte nagels zeer beschadigd. De foto van haar nagels is dan ook schokkend te noemen. De nagels zijn dun en afgebroken. Volgens Amalia doet het zeer veel pijn, zelfs als er warm water op haar nagels komt. 

De boodschap van Amalia’s verhaal is dat je acrylnagels altijd moet laten verwijderen door een professional! Doe je dit niet, dan blijf je met grote schade aan je echte nagels zitten. 

View post on Twitter

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron