Apple lanceert voor het eerst een iPhone in deze kleur

Lifestyle door Emma

Kon je eerst enkel kiezen tussen wit of zwart, komt er nu wéér een nieuwe gekleurde iPhone bij. Apple heeft onze wensen verhoord en komt met verschillende kleuren iPhones. Zwart en wit is ook maar zo saai! De nieuwste kleur die Apple lanceert is een primeur. Geloof ons: deze kleur iPhone wil jij ook hebben!

Woohooo: Apple heeft aangekondigd dat er een RODE iPhone 7 en 7 plus komt! Tot nu toe waren de telefoons alleen verkrijgbaar in matzwart, hoogglans zwart, grijs, goud en roségoud. Deze kleur is nét wat spannender en opvallender, we like! 

De rode iPhone 7 is niet voor niks gelanceerd. Het is een limited edition iPhone waarmee je het goede doel ( RED ) steunt. De rode kleur komt dus niet zomaar uit de lucht vallen ;-). Een deel van de opbrengsten van de rode iPhone gaat naar ( RED ) die zich onder meer inzet in de strijd tegen Aids.

Het beste nieuws? De rode iPhone is vanaf aankomende vrijdag verkrijgbaar, online en in de Apple Stores vanaf €879. Mocht je een nieuwe telefoon nodig hebben dan kun je dus snel je slag slaan. 

Lees ook:

Beeld: iStock | Bron