Series & Films

Deze fout in het Pretty Little Liars intro is je nog nooit opgevallen

Als echte fan heb je natuurlijk alle afleveringen van Pretty Little Liars gezien. Het intro van jouw favoriete serie heb je ook al tientallen keren bekeken. Toch is de kans groot dat jij een fout in het intro nog nooit hebt gespot. Lucy Hale onthult de 'geheime' fout in het intro... 

Lucy had de grote eer om het sssht-geluid te maken bij het mysterieuze intro. Zes seizoenen lang zagen we het intro voorbij komen. Toch schaamt de actrice zich een beetje voor het intro, ze heeft namelijk een fout gemaakt. Het lukte Lucy door de zenuwen niet om haar vinger recht voor haar mond te houden. Oeps! 

Nu, jaren later, is het Lucy zelf die de fail toegeeft. “Het filmen maakte me zo zenuwachtig en ik dacht alleen maar: ‘ze zullen mijn vinger zien trillen’”, vertelt de burnette. “Iedereen staart je aan, want je staat voor een green screen. Als je een scène opneemt, zijn er normaal veel meer mensen aanwezig, maar ik was alsnog zo zenuwachtig! Je wilt er schattig, sexy en mysterieus uitzien, maar ik denk niet dat dat toen bij mij overkwam.”

Gelukkig kreeg Lucy een herkansing toen er een tweede intro werd opgenomen waarin de vijf Liars voorkomen. De actrice had veel minder last van zenuwen en het is haar eindelijk gelukt om haar vinger recht voor haar lippen te houden. Oefening baart kunst, zullen we maar zeggen ;-). 

Toen: 

Nu:

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved