Fashion

Wauw! Converse komt met nieuwe kleuren en het zijn de mooiste schoenen ever

3

Als je net als de Girlscene redactie je Converse All Stars schoenen verslijt like nobody's business hebben wij goed nieuws voor je. Naast je favoriete witte en zwarte paar hebben we namelijk een nieuwe wannahave voor je gevonden: pastelkleurige Converse! Oh. My. God. In dit artikel zie je de foto's van deze fantastische schoenen.

UGG mag dan de classic boot upgraden en ook Vans mag met een sparkly paar komen, niets gaat op tegen deze nieuwe Converse! Combineer dit merk namelijk met pastelkleuren en je bent in een soort schoenenhemel. De Britse keten Office is de lucky one die de 'Blossom Pack' verkoopt en geloof ons als we zeggen dat deze schoenen perfect zijn voor de lente.

Het Chuck Taylor All Star Low-model heeft namelijk een kleurupgrade gekregen waar je U tegen zegt. Als je hier niet vrolijk van wordt, dan weten wij het ook niet meer!

Dit paar hebben veel meiden in hun kast staan:


Maar hallo, kijk nou even. Deze kleuren zijn toch niet te weerstaan?
Van khaki, lila en babyroze tot wit-crème, muisgrijs en felroze: zijn de schoenen niet gorgeous? Bij Office betaal je £59.99 voor een paar - dat is omgerekend €68 - en international delivery is mogelijk. Je bestelt ze hier. *Klikt het babyroze paar in winkelmandje*

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved