Tiener bekent gruwelijke moord via Snapchat

News door Emma

Schaamteloze selfies op het toilet en über lelijke zaterdagochtend-foto's krijg je meestal binnen via Snapchat. Maar de Snapchat-contacten van de 17-jarige Anthony Mendoza kregen een heel andere Snap binnen. De tiener bekende een gruwelijke moord op een vriend. Het slachtoffer was slechts 16 jaar oud toen Anthony toesloeg... 

Anthony was aan het chillen met een vriend, Christian, en Christians neef. Ze waren een beetje aan het 'spelen' met een pistool. De neef ging even later naar buiten om een sigaret te roken. Dat werd Christian fataal. Anthony greep het pistool en schoot zijn vriend dood. De neef rende na het horen van het schot naar binnen, maar het was te laat. Christian lag bloedend op de grond, maar van de dader was geen spoor te bekennen. 

Anthony maakte echter een cruciale fout. Nadat hij zijn vriend dood schoot, nam hij een Snap op waarin hij zegt dat hij Christian heeft vermoord en vervolgens zichzelf van kant gaat maken. Zo ver kwam het niet. De tiener werd opgepakt door de politie en moet zijn tijd nu slijten in de gevangenis. De moord ontkennen had geen zin meer; Anthony heeft de moord tenslotte toegegeven via Snapchat. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron