Hier is het bewijs: poseren kan net zo 'misleidend' als Photoshop zijn

Lifestyle door Renee

Niets wat je Instagram foto zo goed kan maken als fantastisch licht, de perfecte hoek en de beste pose. Kom maar door met die likes! Laat dit nu precies de reden zijn waarom fitgirl Madalin Giorgetta dit onderwerp aankaart op haar Instagram account. Want inderdaad mensen: niets is wat het lijkt, en nee, een goede pose betekent niet dat er automatisch Photoshop is gebruikt.

Logisch dat je soms denkt 'is hier Photoshop gebruikt?' als je zo'n insane goed afgetraind lichaam ziet, zoals die van fitgirl Madalin (hieronder).


Laten we eerlijk zijn, je ziet overduidelijk dat ze hard werkt om dit strakke lichaam te krijgen. Bovendien doet ze er vervolgens alles aan om dat strakke lichaam een beetje flatteus op de foto te krijgen, maar hé: zou jij een heel onflatteuze foto op Instagram plaatsen? Daar hebben we ook Snapchat voor! Toch heeft Madalin een belangrijke boodschap voor alle vrouwen out there.


Met deze voor en na foto (serieus, wie wil er niet zó knap uitzien met 'bad posture'?) laat Madalin het volgende weten: "Ah, het verschil dat een flatterende pose kan maken! Ik hou ervan om deze foto's in mijn feed te zien omdat het me eraan herinnert dat we allemaal onze beste poses hebben die we kiezen om te delen. De meiden die je op Instagram ziet lopen niet de hele tijd rond op één been, hun heup gebogen en hun buikspieren aangespannen. Ik lijk niet op de rechterpersoon in het dagelijks leven want wie staat er in hemelsnaam zo in het echt? Maar er is niks mis met het plaatsen van je beste hoek, het is menselijk. Bovendien, wie wil een foto plaatsen van je onderkin? Constant dezelfde (voorzichtig) uitgekozen foto's zien is vermoeiend, dus het is fijn om een slechte foto te zien en te denken: 'oh, ze is een beetje zoals ik'.


En daar heeft Madalin zeker een punt, of niet?

Lees ook:

Bron
Beeld: Instagram