Lief! Dit is de eerste foto van Donny Roelvink en zijn vriendin

News door Renee

Pink alvast een traantje weg, want mocht je stiekem een crush hebben op de goddelijke Donny Roelvink, dan heb je pech. We hebben slecht nieuws na het weekend: Donny is niet langer vrijgezel, meiden. Met één simpele (maar toch heel lieve foto) laat hij zien dat hij niet langer beschikbaar is. Met zijn blauwe ogen heeft hij namelijk het hart van een brunette veroverd en dat zagen we stiekem al een tijdje aankomen.

Het ziet ernaar uit dat Donny en zijn vriendin elkaar al wat langer kennen, maar wie het mysterieuze meisje is wil hij nog niet laten weten. Op Valentijnsdag pronkte hij al met een bos rozen op Instagram en de kans is groot dat die niet gewoon voor zijn moeder zijn. Helemaal niet als je het bijschrift (Be the type of man you want your daughter to be with) leest! En het lijkt nog serieuzer te worden, want het lijkt erop dat zijn vriendin de vriendengroep al heeft ontmoet.

Donny was namelijk met zijn vriendin bij het feest Don't Let Daddy Know en op de foto's met zijn squad is geen meisje te zien. Maar heel toevallig plaatst hij uren later wél een foto met zijn rumoured girlfriend en aan de omgeving te zien was dat bij hetzelfde feestje. Ah! Voor de foto sloeg hij zijn arm stevig om haar heen en hij schreef: "Forever is a long time: but I wouldn't mind it spending it by your side." OMG, waarom is hij zo freaking romantisch? CUTE!


Lees ook: