Lifestyle

Hoe komt het dat je meer zin hebt in seks als je ongesteld bent?

Veel meiden moeten er niet aan denken: vrijen als ze ongesteld zijn. Ze voelen zich niet echt op hun gemak en hebben last van rugpijn, krampen of ze zijn extra vermoeid. Daarnaast hebben ze al helemaal geen zin in bende die erbij komt kijken. Toch zijn zijn er ook veel meiden voor wie dit niet geldt. Zij hebben juist extra veel zin in seks tijdens de rode feestdagen.

Dit is helemaal niet gek, want voor hen is dit hét moment in de cyclus waarop je libido het hoogst is. De productie van oestrogeen zorgt er dan voor dat je meer zin in seks hebt tijdens de ovulatie. Voor veel meiden is een orgasme zelfs een ideale methode om pijn te verminderen. Dit komt omdat je je tijdens een orgasme helemaal ontspant.

Of jij seks wilt hebben wanneer je ongesteld bent is aan jezelf. Als jij je er niet fijn bij voelt moet je het zeker niet doen. Heb jij wel zin om te vrijen dan kun je dit prima doen, want het kan geen kwaad voor je vagina. Het bloed dient zelfs als extra glijmiddel en dat kan zeer prettig zijn. Wat je zeker niet moet vergeten is dat je wel zwanger kan worden tijdens je menstruatie. Ook is de kans op infecties groter en daarom is het verstandig om een condoom te gebruiken, ook als je dit normaal niet doet.


Om er geen grote kliederboel van te maken zijn er een aantal dingen die je kunt doen.

♥ Leg een donkere handdoek op je matras, zodat niet je hele bed onder het bloed zit na jullie vrijpartij.

♥ Gebruik een condoom. Naast het feit dat je op deze manier voorkomt dat je zwanger wordt of een infectie oploopt is het ook schoner. Bloed wat eventueel achterblijft zit aan de condoom en blijft niet achter op zijn penis.

♥ Leg een warm washandje in de buurt, zodat je bloed eventueel van je vagina kan vegen.

♥ Probeer verschillende standjes. Naast het feit dat niet elk standje prettig aanvoelt, blijft het waarschijnlijk schoner wanneer jij onderop ligt. Er zijn genoeg standjes te bedenken, dus experimenteer er lekker op los.

♥ Heel belangrijk: maak plezier en denk niet te veel aan het bloed, want alleen dan kan jij ultiem genieten!

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved