Apple ligt zwaar onder vuur na opgedoken beelden van ONTPLOFTE iPhone 7

News door Emma

Eerst werd de Samsung Galaxy Note Fiasco uit de winkels gehaald wegens explosiegevaar, nu lijkt hetzelfde aan de hand te zijn met de iPhone. Apple ligt zwaar onder vuur nadat een meisje een video heeft geplaatst waarin te zien is dat haar gloednieuwe iPhone 7 ontploft. Nu maar hopen dat jou dit niet overkomt!

Oei, dit ziet er niet goed uit voor Apple! Er circuleert een video op Twitter waarin te zien is dat een iPhone 7 ontploft is. De video is gemaakt door Brianna Olivas. "Mijn iPhone 7 is deze morgen geëxplodeerd. Ik gebruikte 'm niet eens," schrijft Brianna bij de schokkende video. Het meisje verklaart dat ze al met haar telefoon naar de winkel was geweest omdat 'ie niet aan ging, maar daar werd gezegd dat er niks mis was met de iPhone. 

Er bleek toch iets grondig mis te zijn met haar iPhone. "De volgende morgen zat mijn telefoon in de oplader. Mijn vriend pakte mijn telefoon en legde 'm op een kastje. Hij ging even naar de wc, toen hij in zijn ooghoek zag dat er rook van de telefoon kwam. Tegen de tijd dat hij bij het kastjes was, had mijn iPhone vlam gevat. Hij pakte vlug mijn telefoon op en gooide 'm op de tegels van de wc. Daarna kwam er rook van de iPhone," zegt Brianna in een interview met Mashable. De iPhone met rook is vastgelegd en de video op Twitter gezet. 

Apple heeft nog niet gereageerd op de beelden, maar heeft wel een onderzoek gestart. 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron