News

Stop de persen: Pretty Little Liars gaat door in nieuwe serie!

We zitten nog in de ontkenningsfase, maar we kunnen er bijna niet meer omheen. Er liggen nog maar 10 afleveringen van Pretty Little Liars in het verschiet. Daarna is het toch echt einde verhaal. Maar er is nog hoop. Heel goede hoop zelfs! De kans is groot dat onze favoriete serie doorgaat in een nieuwe serie. YAY! Lees verder voor de details. 

We krijgen Hanna, Spencer, Aria, Emily en Alison er niet mee terug, maar dit is een heel goed alternatief! We horen het eigenlijk nog niet te weten, maar er wordt naar verluidt gewerkt aan een nieuwe serie. De serie wordt door I. Marlene King ontwikkeld. En laat dat nou net het brein achter PLL zijn! En wéér is de serie gebaseerd op een boek van Sara Shephard, The Perfectionists. Er is geen twijfel over mogelijk: dit wordt onze nieuwe verslaving! 

The Perfectionists gaat over Mackenzie, Ava, Julia, Caitlin en Parker: meiden die op het eerste gezicht niks gemeen hebben. Ze hebben ieder hun eigen vrienden, drama's en doelen. Toch delen ze één ding: een diepe haat voor Nolan Hotchkiss. En ze vinden allemaal dat het tijd is dat hij boet voor zijn daden. Samen bedenken ze de perfecte moord - op papier. Totdat Nolan op een dag echt is vermoord, precies volgens het plan. Maar... niemand van hen heeft het gedaan. Wie zit er achter de moord op Nolan? 

Kijk, dat klinkt goed. Het bewijs? Een oplettende fan heeft op IMDb gezien dat twee personages uit The Perfectionists, Ava en Claire, zullen opduiken in de laatste aflevering van Pretty Little Liars! Een officiële aankondiging is er dus nog niet, maar alles wijst erop dat deze nieuwe serie er daadwerkelijk zal komen. 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved