Cheryl Cole bevestigt dat ze zwanger is van Liam Payne met prachtige babybuik-foto!

News door Emma

De zwangerschap van Cheryl Cole is misschien wel het best bewaarde geheim van Hollywood. Althans, dat is wat Cheryl en haar vriend Liam Payne hebben geprobeerd. De geruchtenmolen over een nieuwe One Direction-baby draait al heel lang overuren. De babybuik is zelfs al gespot! Toch hielden de tortelduifjes hun lippen stijf op elkaar. Tot nu. De zangeres bevestigt dat ze zwanger is van Liam met een práchtige babybuik-foto. 

Tja, ze kan er ook niet meer omheen. De brunette zit overduidelijk in de laatste termijn van haar zwangerschap en de enorme babybuik kunnen we niet meer negeren. Cheryl greep een goed doel aan om haar zwangerschap officieel bekend te maken. Ze poseerde voor de camera voor een campagne van The Prince's Trust en L'Oréal Paris, waarbij het verbeteren van het zelfvertrouwen van 10.000 jongeren in Engeland centraal staat.  

De campagne krijgt iets minder aandacht, want alle ogen zijn gericht op de gigantische babybuik van Cheryl. De tweede One Direction-baby laat zo te zien niet meer zo lang op zich wachten!

Lees ook: 

Beeld: Getty Images