Slapen in Amsterdam? Dit hotel heeft nu een goede aanbieding

Travel door Redactie

Een dagje shoppen in Amsterdam is nooit genoeg. Hoe kun je in hemelsnaam binnen een paar uur álle leuke winkels van Amsterdam zien? Het is nu eenmaal onmogelijk om naar de Kalverstraat (en zijstraatjes) te gaan, en dan ook nog eens naar de 9 Straatjes. Nee, als je écht alles wil zien kun je het beste een nachtje blijven slapen in de stad. Girlscene heeft in ieder geval al een geschikt hotel voor je gevonden!

Het liefst slaap je in een goed hotel zónder dat je daarvoor de hoofdprijs betaalt. In dat geval moet je Hotel JL No76 kennen. Dit leuke boutique hotel ligt op de perfecte locatie: achter de P.C. Hooftstraat en precies tussen het mode- en museumkwartier in. Je bent dus binnen no time bij je favoriete shopadresjes, maar als je nog even een museum wil bezoeken kan dat dus ook gewoon. Dus wil je slapen in een mooi herenhuis én een fijne korting ontvangen? Dan ben je hier aan het goede adres!


Wil je slapen in dit kleurrijke hotel? Boek dan nu je kamer direct via de website en ontvang korting met de kortingscode PROMO10. Daarmee ontvang je niet alleen €10 korting per nacht, maar ook nog eens 25% korting op je ontbijt én krijg je een welkomstdrankje. Kun je na een goede nachtrust meteen je slag slaan bij Primark en Forever 21. 

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vondel Hotels