Beauty

Lush opent de allergrootste winkel in Nederland en je kunt er al bijna shoppen

3

We weten niet hoe het met jou zit, maar Lush is in onze ogen een fantastische winkel. Je begrijpt vast wel dat we Lush niet overslaan als we aan het shoppen zijn. Nee, zelfs niet als we al genoeg bruisballen en zeepjes hebben. Daarom zijn we ook over the moon met het volgende nieuws: de allergrootste winkel in Nederland opent binnenkort al haar deuren!

Met een paar filialen in Amsterdam zitten we in onze hoofdstad niet verlegen om Lush winkels, maar geloof ons als we zeggen dat de Kalverstraat vanaf de volgende maand nóg leuker wordt. Je kunt er al terecht voor winkels als Topshop, Forever 21, Zara, Monki en uiteraard een kleine Lush store, maar die wordt nu dus een stuk groter.


Sterker nog, op 17 maart opent Lush een flagshipstore van drie (!) verdiepingen in de Kalverstraat op nummer 121-123. Dat is dus lekker om de hoek bij de MAC Pro Store (en &Other Stories!), maar ook pal naast H&M, Flormar en Hunkemöller. Een prima plek voor een mega grote Lush store dus. En omdat de winkel groter dan groot is, hebben ze er ook een speciale collectie. Naast de vaste producten gaan ze speciale edities verkopen van hun lekkere producten (hallo, badolie) die je nergens anders in Nederland vindt. Meer redenen heb je niet nodig om naar Amsterdam af te reizen, of wel? Daarnaast is er ook een Hair Lab en een Skin Care Consultation Bar waar je terecht kunt voor lekkere behandelingen. We like.

Nog heel even wachten, dus!

Lees ook:

Bron 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

 • 2 jaar geleden tesss

  zit er ook een Lush store in het zuiden van Nederland?

 • 2 jaar geleden ikbenik

  jaaahh, alleen een beetje jammer dat ik aankomende zaterdag al naar amsterdam ga

 • 2 jaar geleden Atelier

  Leuk! Lush kan ik niet genoeg van krijgen

  (Maar kon dit niet bij het Zara artikel in? ' 2 artikelen achterelkaar van een nieuwe winkel die opent is een beetje euh)

 1. 1