News

Gossip Girl(scene) week 6

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Khloé Kardashian viert haar nieuwe achternaam, Tom Hiddleston is nog steeds niet over Taylor Swift heen, Selena Gomez en The Weeknd lijken sprékend op haar ouders van vroeger en is dit Lady Gaga's nieuwe vlam? 

Feest bij Khloé Kardashian! Niet omdat ze jarig is, maar omdat ze een nieuwe achternaam heeft. Of beter gezegd, ze heeft haar oude achternaam terug. De realityster haalde donderdag een nieuw paspoort op waarop niet meer de achternaam van haar ex-man Lamar Odom staat. En dat was reden voor een feestje. De assistenten hadden een taart geregeld in de vorm van het rijbewijs van Khloé met daarop alleen de achternaam Kardashian. De Kardashian-telg heeft de achternaam van Lamar maar liefst zeven jaar gedragen. 

Wij waren al heartbroken toen Lady Gaga haar verloving met Taylor Kinney verbrak, laat staan hoe de popster zich voelt. Toch heeft ze niet al te lang in zak en as gezeten. Volgens de laatste roddels is Gaga alweer verliefd op iemand anders! De blondine zou als een blok gevallen zijn voor haar boekingsagent Christian Carino. Gaga en haar vermeende nieuwe vriend werden vorige week zondag innig gespot voor haar optreden tijdens de Super Bowl. Een paar dagen daarvoor werden ze ook al samen gespot. 

Een foto van Selena Gomez' ouders ging deze week wereldwijd viral. En dat heeft alles te maken met The Weeknd. Selena en de zanger zijn het nieuwste it-koppel en als we kijken naar Selena's familiegeschiedenis dan zou het weleens heel serieus kunnen worden. Selena en The Weeknd lijken namelijk sprékend op de ouders van Selena toen zij jong waren. Als je de twee foto's naast elkaar zet dan kun je er niet omheen: wát een gelijkenissen. Wij verheugen ons nu al op Selena en The Weeknds baby ;-). 

Een heuse babyboom is uitgebroken in Hollywood. Vorige week kondigde Beyoncé the big news aan, deze week volgden Amal Clooney (ook een tweeling!), Rosie Huntington-Whiteley én Whitney Port. Over een paar maanden worden er dus een heleboel rockstars geboren. We zijn héél benieuwd welke sterren volgende week hun zwangerschap aankondigen.

Arme Tom Hiddleston. Denk je een van de meest beroemde vrouwen gestrikt te hebben, eindig je uiteindelijk met een gebroken hart én een beschadigd imago. Tom en Taylors relatie hield niet lang stand, maar maakte genoeg schandalen mee. Zo werden Tom en Tay ervan beschuldigd dat hun relatie een publiciteitsstunt was én werd de zangeres onderuit gehaald door Kim Kardashian. Niet bepaald goed voor de carrière van de acteur. Na een aantal maanden durft Tom eindelijk over zijn ex te praten. Wat blijkt? De relatie was volgens hem wél echt en hij heeft nog steeds liefdesverdriet. "Taylor is fantastisch," zegt hij in een nieuw interview met GQ. "Een relatie in de spotlight is moeilijk." De twee wilden een normale relatie en deden daarom dingen die normale koppels ook doen zoals uit eten en op vakantie gaan. Maar het mocht niet baten. Hun drukke agenda's en alle publiciteit zorgden ervoor dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Tom is nog steeds niet over Taylor heen. Of zou het weer een schreeuw om aandacht zijn? 

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved