News

Babyboom: deze The Hills-ster is zwanger!

2

Er is een heuse babyboom in Hollywood uitgebroken. Na Beyoncé, Rosie Huntington-Whiteley en Amal Clooney, heeft ook een ster uit The Hills aangekondigd dat ze zwanger is. De ex-realityster heeft haar zwangerschap via een prachtige foto op Instagram aangekondigd. Ze heeft al een behoorlijk babybuikje! Lees snel verder om te weten wie in verwachting is. 

Whitney Port is zwanger! Ze verwacht haar eerste kindje met haar man Tim Rosenman. De blondine maakte het blijde nieuws een aantal uur geleden bekend via Instagram en haar website. "Wanneer de liefde van twee mensen voor elkaar zo groot is en het daarom niet meer past en uitmondt in een derde persoon. Dit is hoe ik ga uitleggen waar baby's vandaan komen aan het kindje dat nu in mijn buik groeit", schrijft ze op haar website. 

Extra leuk is dat Lauren Conrad óók zwanger is van haar eerste kindje! Whitney is wel iets later uitgerekend, maar het kan niet anders dat hun baby's ook de dikste vrienden worden. Wij pleiten alvast voor een The Hills revival met de kinderen van Lauren en Whitney! 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 2 jaar geleden Peej

    Wat onwijs leuk voor Whitney

  • 2 jaar geleden EDM❤️

    Wat een overdrijving zeg. Als er iemand zwanger is, is er niet gelijk een babyboom hoor

  1. 1