News

Kylie Jenner blundert weer gigantisch met haar Lip Kits

Op 19-jarige leeftijd een succesvol internationaal bedrijf hebben. Niet veel mensen kunnen het Kylie Jenner na zeggen. De producten uit haar make-uplijn zijn binnen no time uitverkocht, terwijl ze ook nog constant nieuwe producten lanceert. Toch gaat niet alles goed binnen Kylie's bedrijf. De realityster ligt wéér onder vuur, dit keer met haar Lip Kits. Dit is niet zo'n handige zet van Kylie... 

Kylie's make-uplijn heeft wel vaker onder vuur gelegen, bijvoorbeeld toen haar lipglosses wel heel erg veel op de liquid lipsticks van ColourPop leken of toen haar Kyeshadow-palette afgekeken leek te zijn van het palette van YouTuber Shaaanxo uit Nieuw-Zeeland. En nu is het weer raak. 

Klanten zijn woedend op Kylie. Wat er aan de hand is? Als je de Lip Kit 'Blitzen' of 'Spice' koopt, krijg je precies dezelfde lipgloss opgestuurd. De kleuren zijn identiek. Het enige verschil is de prijs. 'Blitzen' zit in een set met vier mini's voor $45, terwijl 'Spice' los wordt verkocht voor $29. Kylie wordt er dus van beschuldigd dat ze dezelfde lipgloss-kleuren in andere verpakkingen stopt om ze vervolgens onder een andere naam opnieuw te verkopen. Niet netjes. 

Kylie heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen, maar we gaan ervan uit dat ze het netjes oplost. 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images | Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook