Food

YES: Ben & Jerry's komt met nieuw ijs - en het is dit keer geen bak ijs!

Ook al is het nu winter, het is nooit te koud voor Ben & Jerry's. Met smaken als Chunky Monkey, Chocolate Fudge Brownie en Cookie Dough is het elke keer weer moeilijk kiezen. Het ijsmerk maakt het nu nóg moeilijker voor ons, want er komt nieuw ijs van Ben & Jerry's. En de nieuwe variant is iets anders dan we van het ijsmerk gewend zijn. De nieuwe smaak zit namelijk niet in een bak... 

Ben & Jerry's lanceert pint slices: een soort koekjes van ijs met een laagje chocolade. Een perfecte snack voor in de zomer en handig als je wilt voorkomen dat je een bak ijs in één keer leeg eet ;-). De pint slices zijn verkrijgbaar in vier varianten: Chip Cookie Dough, Vanilla Peanut Butter, Chocolate Fudge Brownie en Americone Dream.

Het nieuwe Ben & Jerry's ijs is vanaf deze maand verkrijgbaar in Amerika. De pint slices worden in de supermarkt per drie verkocht, maar je kunt ze ook los kopen. Eén nadeel: het is niet bekend of de Ben & Jerry's pint slices naar Nederland komen. Voorlopig zijn er in ieder geval nog geen plannen. Mocht je binnenkort naar Amerika gaan dan moet je ze zeker even proberen! En ondertussen duimen wij flink dat deze variant naar Nederland komt. 

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved