Georgina Sparks van Gossip Girl ziet er to-taal anders uit na plastische chirurgie

News door Redactie

Als Georgina Sparks in beeld kwam tijdens Gossip Girl dan wist je wel hoe laat het was. De voormalig beste vriendin van Serena van der Woodsen was altijd iets van plan, en niet op een positieve manier. Michelle Trachtenberg, die de rol van de evil Georgina vertolkte, heeft sinds het einde van de serie verschillende nieuwe rollen gehad. Toch lijkt ze niet meer op Georgina, want ze heeft het afgelopen jaar ook flink aan zich laten sleutelen... 

Oplettende fans merkten al gauw iets op bij de nieuwe selfies van Michelle. De actrice ziet er de laatste tijd heel anders uit dan we gewend zijn. Voor de fans is het duidelijk: Michelle heeft een bezoekje aan de plastisch chirurg gebracht. Je hoeft niet lang te kijken om het verschil te zien. Michelle's neus is overduidelijk anders dan voorheen. Veel fans claimen dat ze een neuscorrectie heeft ondergaan. 

De brunette houdt haar lippen over plastische chirurgie stijf op elkaar, maar het is meer dan duidelijk. Wat de Gossip Girl-ster allemaal heeft laten doen blijft een mysterie, maar ze lijkt in niets op de Georgina die we ooit in onze favoriete serie zagen. Bekijk het verschil hieronder. 

Voor: 

Na:

Lees ook:

Beeld: Getty Images