Zó combineren celebs de trendy puffer jassen

Fashion door Melisa

Dat puffer jassen een enorme trend zijn wisten we al, maar deze jassen vallen niet bij iedereen in de smaak. Trekken deze jassen totaal niet jouw aandacht? Wacht dan maar tot je ziet hoe celebs het combineren. Van Kylie tot Gigi, zij weten allemaal de puffy jas te rocken als niemand anders! We zien onder de celebs dan ook verschillende varianten langskomen. Kijk mee als je benieuwd bent... 

We moeten toegeven dat deze jassen niet heel makkelijk te combineren zijn, dus inspiratie bij celebs opdoen kan geen kwaad. Kijk hieronder mee voor de leukste combinaties.

 

Een foto die door stayclassiii is geplaatst op

Kendall Jenner gaat voor een opvallend gouden variant. Je zou denken dat metallic puffer jassen erg ordinair staan, maar dit is bij het supermodel absoluut niet het geval. Ze weet deze jas goed te combineren met een zwarte leren broek en een opvallende Céline zonnebril. Wij moeten zeggen dat we het zelfs erg chic vinden!
 

 

Rihanna rockt de puffer jas in oversized varianten, dit zien we terug in de foto's hierboven. De oversized jassen geven een stoere en sportieve uitstraling aan je outfit. Als je toch het geheel iets vrouwelijker wilt maken, voeg dan net als Riri hakken toe. Zo heb je de perfecte combi tussen sportief en vrouwelijk. 
 

 

Een foto die door gigihadidstyle is geplaatst op

 

Gigi Hadid is blijkbaar ook een enorme fan van deze jas. We zien haar regelmatig hiermee verschijnen. In de bovenste foto zien we een sportieve variant van de puffer jas, die het supermodel met een sportlegging, coltrui en sneakers heeft gecombineerd. In de onderste foto zien we Gigi net als BFF Kendall in een metallic jas van Tommy Hilfiger. Ze combineert deze lekker casual met een witte cozy trui

 

Kylie mag natuurlijk niet achterlopen op deze trend en besluit ook om voor een oversized variant te gaan. Ze kiest voor een puffer jas met een army print. Als jij ook graag een oversized variant wilt dragen, zorg er dan voor dat de rest van je outfit strak is, net als Kylie Jenner doet. Op deze manier houd je het geheel wat vrouwelijker!
 

Model Rose Bertram draagt een puffer jas tijdens een fotoshoot met vriendlief. Ze draagt een oversized en glanzende variant in een zwarte kleur. De jas trekt alle aandacht naar zich toe, ook al is deze vrij basic vergeleken met de rest. 


Bella Hadid in haar metallic puffer jacket.

Lees ook:

Bron

Beeld: Getty Images