Fashion

Roze is aankomend seizoen helemaal hot en dit is hoe je deze kleur draagt

Draag jij ook bijna alleen maar kleding in basic tinten? Dan ben je niet de enige, aangezien wij dit ook herkennen. We dragen het liefst de hele jaar door alleen maar zwart (en ja, ook in de zomer), terwijl er genoeg andere mooie kleuren zijn om aan te trekken, zoals roze. En laat dit nou net de kleur zijn dat aankomend seizoen helemaal hot gaat worden! Lees snel verder om te kijken hoe je deze kleur het beste draagt.

Als klein meisje was roze waarschijnlijk je lievelingskleur. Maar nu je ouder bent geworden, draag je waarschijnlijk geen roze meer. Erg zonde, aangezien het een geweldige kleur is waarmee je lekker opvalt. Tegenwoordig zien we dan ook veel basic tinten op straat, zoals zwart, grijs, wit en beige. Maar dit is nu verleden, want aankomend seizoen is roze helemaal hot! We zien het al veel langskomen bij verschillende modeketens, mode influencers en celebs.

Roze is niet een heel makkelijk kleurtje om te combineren en dat is de reden geweest dat wij op zoek zijn gegaan naar inspiratiebeelden. Op deze manier weet jij voortaan hoe je roze moet rocken! Dus laat je inspireren en ren naar de winkels om roze items aan te schaffen.

Gigi Hadid

Negin Mirsalehi

Chiara Ferragni 

Kenza Zouiten

Lisa Olsson

H&M

H&M

MANGO

Stradivarius

H&M

Chiara Ferragni

Sofia Richie 

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock

Must reads 👀