Food

McDonald's heeft zojuist de beste uitvinding ooit geïntroduceerd

We weten niet hoe het met jou zit, maar na het lezen van het artikel over Chantall en haar Big Mac-verslaving kunnen we niets anders doen dan denken aan zo'n hamburger. En nu McDonald's iets fantastisch lanceert in de Verenigde Staten krijgen we helemaal cravings... Er komt daar namelijk een BIG MAC automaat én er worden ook nog eens nieuwe hamburgers geïntroduceerd. Say what?

Dat lees je goed. Waar je in Nederland alleen geld uit een automaat haalt (of snacks bij Febo uit de muur), zijn ze in Amerika al flink wat stappen verder. Daar haal je op iedere straathoek gewoon een verse cupcake of pizzapunt uit de automaat. Sterker nog, met de komst van de Big Mac machine is het helemaal dolle pret, want McDonald's liefhebbers kunnen hun geluk niet op. Waarom? Omdat de burgers ook nog eens gratis zijn. (!!!!!) En dat niet alleen, ze lanceren ook nog eens de Grand Mac en Mac Jr. Over goede gratis publiciteit gesproken. Het enige wat je hoeft te doen voor een gratis hamburger is een tweet sturen en dat doet de automaat ook nog eens voor je. 

Op dat soort momenten zou je bijna wensen dat McDonald's een Nederlands bedrijf is en dat ze deze leuke uitvindingen daarom eerst in Nederland zouden introduceren, maar helaas. Toch blijft het fantastisch nieuws. Want wie weet is het een daverend succes en komt het ooit toch nog naar ons landje toe. Tot die tijd moeten we het doen met dit uitzicht:

McDonald's, krijgen wij ook een Grand Mac en Mac Jr. hier?

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved