Lifestyle

Goodbye Girlscene! Stagiaire Roos neemt afscheid

Ik weet nog goed dat ik in augustus vol spanning aan mijn stage bij Girlscene begon. Nu, zes maanden later, is mijn Girlscene-avontuur voorbij en begin ik met afstuderen. Ik ga natuurlijk niet weg zonder afscheid van jullie te nemen en blik even terug op mijn zes maanden stage bij de allerleukste redactie van heel Amsterdam.

Het is misschien een groot cliché, maar wow, wat is de tijd snel gegaan! De afgelopen zes maanden heb ik fulltime stage mogen lopen bij Girlscene en heb het hier echt enorm naar mijn zin gehad. Hoewel ik mijn eerste persevent (de kerstcollectie van The Body Shop) nog super spannend vond, ging ik mijn tweede persevent met de vlogcamera onder mijn arm op pad. Super spannend!

Hier nog even een throwback, en vanaf dat moment vergat ik nooit meer dat ik in de lens moet kijken, niet op het schermpje ;-). Oepsie.

Verder heb ik met enorm veel plezier dagelijks artikelen voor jullie geschreven, dus ik hoop dat jullie deze ook met plezier hebben gelezen. Zo ging ik de challenge aan om te eten voor €3 per dag, schreef ik de 'uitspraken uit...'-artikelen met veel plezier en hing ik de keukenprinses uit om alle recepten voor jullie te maken. Psssst: er komen er nog een heleboel online :-)!


Ik heb enorm veel geleerd tijdens mijn stage bij Girlscene en ben geen één dag met tegenzin naar kantoor gefietst. Oké, alleen die keer toen het keihard regende dan... Als ik terugdenk aan Girlscene denk ik aan alle foute hits die we luisterden op de redactie, alle grappige filmpjes die we keken en vooral al het lekkere eten. Want geloof me, dat was veel. Heel veel. Ik ga nu beginnen met afstuderen (en misschien weer eens ehh, sporten na die kilo's chocolade). Als afstudeerproject ga ik mijn eigen blog opstarten, dus als jullie benieuwd hoe dit gaat verlopen, houd dan zeker mijn Instagram-account in de gaten. Vind ik leuk!


Ik wil Danique, Renée, Emma en Maudy heel erg bedanken voor al jullie tips en vooral voor alle gezelligheid op de redactie. En ik wil natuurlijk jullie, trouwe lezeressen van Girlscene, bedanken voor het lezen van mijn artikelen, de feedback en jullie alertheid ;-). 

Heel veel liefs!
♥ ♥ ♥
Roos

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved